Jelenlegi hely

Szűz Mária felhívása egy ima- és böjti napra; felkészülésül a Nagyfigyelmeztetésre

Nyomtatóbarát változat

2012. január 30. hétfő, 13:00

Ezt az üzenetet Szűz Mária két jelenése alkalmával adta az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának, az egyiket 2012. január 29-én, a másikat 2012. január 30-án (12:00), miközben a Szűzanya nagyon szomorúnak tűnt az egész jelenés során.

Gyermekem, bár Fiam most azért jön, hogy az egész világot irgalmasságának sugaraival borítsa be, mégis nehéz szívvel kell mondanom, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt sok ember meg fog halni.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a lelkükért.

Neked, gyermekem, meg kell kérned az Isteni Irgalmasság üzeneteinek minden követőjét, hogy a holnapi napot, a 2012. január 31-ei keddet egy különleges Imanapnak tekintsék.

Ezen a napon a Legszentebb Rózsafüzért és az Irgalmasság Rózsafüzérét kell imádkoznotok.

Ahol csak lehetséges, próbáljon mindenki böjtölni is. Ily módon még több lélek menekülhet meg szeretett Fiam, Jézus Krisztus Irgalma által, különösen azok, akiket a halál pillanatában halálos bűn terhel.

A bánat könnyeit sírom azokért a szegény emberekért, akiknek fogalmuk sincs, hogy bűneikkel mennyi fájdalmat és gyötrelmet okoznak Fiamnak.

Az ajándék örömét, amelyet Fiam hoz el most a világnak, beárnyékolja a szomorúság azok miatt, akiket nem lehet majd megmenteni saját (rossz) döntésük miatt.

A hazugságokat, melyek a Nagyfigyelmeztetés után a sötét lelkektől származnak és terjednek szerte a világon, imátok által meg kell állítanotok.

Imádkozzatok, hogy senki se utasítsa vissza Fiam Isteni Irgalmasságát, sem a Nagyfigyelmeztetés alatt, sem pedig utána. Mert minden olyan lelket, amely e hazugság áldozata lesz, a Gonosz fog megkaparintani.

Terjesszétek a megtérést mindenhol, gyermekeim. Fogadjátok el, hogy Én Társmegváltó és Közvetítő vagyok, aki szorosan együtt dolgozom Fiammal, Jézus Krisztussal, hogy minden lelket megmentsünk az örök kárhozattól.

Az irántatok való szeretetem, gyermekeim, nagyon erős. Én minden lélekért könyörgök a nap minden pillanatában, esedezve Atyám könyörületéért.

Nektek azonban, gyermekeim, segítenetek kell, egyesülvén Velem, hogy az imádság és az áldozat segítségével Isten minden gyermeke beléphessen az Új Paradicsom kapuján.

 

A ti mennyei Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer