Jelenlegi hely

Kezük tettei miatt villámlás, földrengések és cunamik fogják sújtani a Földet

Nyomtatóbarát változat

2012. október 27. szombat, 21:35

Drága, szeretett leányom, van egy terv egy világméretű prédikálási hullám elindítására.

Ez a prédikálás nem Istentől származik. Ez inkább a hazugság prédikálása lesz, ami azt fogja kifejteni, hogy Isten nem létezik, és nem is létezhet.

Azt fogják mondani - felhasználva az emberi gondolkodást és a tudományos kiértékelést -, hogy Isten csak az emberi fantázia szüleménye.

Ez a prédikáció nem véletlen, mert ez egy jól kitervelt és irányított kampány, melyet azok az ateisták terveltek ki, akik a gonoszhoz hűségesek.

Szívüket, elméjüket és a lelküket a sátán lopta el, aki az emberi büszkeség intelligenciáját használja fel, hogy arrogánsan hirdesse a hazugságokat, hogy megakadályozza az igazságot.

Ez egy olyan terv, mely az emberek szívét mindenhol kővé változtatja, éppen olyanná, mint amilyen a saját szívük: hideg, és szeretet nélküli. Aztán azt fogják bejelenteni, hogy egy új, helyettesítő vallást fognak törvénybe iktatni.

Az egy világvallás a fenevadnak fog hódolni, mert ez a szörnyűség a sötétség királya rabszolgáinak keze által fog megtörténni.

Az ateisták, akik irányítani fogják ezt a tervet, hűséges követői a sátánnak.

Félreértés ne essék: ők a fenevadat bálványozzák, és egyáltalán nem gondolnak azokra a fájdalmakra és gyötrelmekre, amelyeket cselekedeteikkel fognak okozni.

Az ő feladatuk, hogy eltöröljék a hűséget az egy Igaz Isten iránt. Az Isten iránt, aki minden egyes megteremtett gyermekét szereti. Ők elutasítanak majd minden erőfeszítést, amit a Mennyország most tesz, hogy a végső pusztulástól megmentse az emberiséget.

Kezük tettei miatt villámlás, földrengések és cunamik fogják sújtani a Földet.

Ők meg lesznek állítva.

Szörnyen fognak szenvedni, és gyötrelmes végzetük meg van jövendölve.

Az Armageddon csatája heves lesz, mert Isten nem fog hátradőlni, és megengedni egy ilyen fertőzést.

A nagyméretű, szörnyű büntetések el fogják törölni azokat a pogányokat, akik visszautasítják Isten Szavát.

Az egyetlen módja az ilyen büntetések enyhítésének, az Isten Irgalmáért folyamodó imák.

Imáitok, melyek által megbocsátást kértek lelkük számára, az egyetlen módja annak, hogy az ilyen lelkek megmenekülhessenek.

Leányom, nagy pusztítás lesz a gonosz tevékenységek eredménye, melyet ez a gonosz ateista csoport szándékozik a földre zúdítani.

Sokan közülük nem ismerik cselekedeteik súlyosságát.

Sokan azonban pontosan tudják, hogy mit csinálnak, mert ők hazugok.

Ők hisznek Istenben, mivel ők a legfőbb ellenségét, a Sátánt választották istenüknek, a saját akaratuk által.

Minden, amit akarnak: lelkeket lopni.

Atyám hatalma által közbe fog lépni, nem csupán azért, hogy megbüntesse őket, hanem hogy lelkeket mentsen, mielőtt még azok ellopnák Tőle.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer