Jelenlegi hely

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat, leányom, csontig hatoló kínzó fájdalommal hasítanak Belém

Nyomtatóbarát változat

2012. október 26. péntek, 18:00

Drága, szeretett leányom, Királyságom a Földön nemsokára valósággá válik.

Az oly régóta megígért Új Királyság, Új Paradicsom szeretett Örök Atyám legnagyobb ajándék.

Az Új Királyságom megértésének titka a Getszemáni kertben történt Szenvedésem misztériumában rejlik. Amikor Atyám előtt a fájdalomtól sírva a földre borultam, az a jövőbeli lelkek elvesztéséért történt, akik a kereszten meghozott Áldozatom ellenére is a Pokol tűzében fognak égni.

Megaláztatásom Poncius Pilátus keze által nem a nyilvános megvetés miatt volt fájdalmas Számomra, hanem azért, mert tudtam, hogy ezek a lelkek elvesztek Számomra. És így a szomorúság könnyeit sírtam, amint azt figyeltem, ahogy a Sátán megtévesztette őket, egy olyan gonosz erő, melyet nem láthattak, de aki létezésük minden szálát megfertőzte.

Amikor aggódónak látsz Engem, leányom, akkor ennek jó oka van. Mert azokért a lelkekért is sírok, akik megvetést szórnak ezekre az üzenetekre. Ők nincsenek a Velem való teljes egység állapotában. Büszkeségük, arroganciájuk bűne miatt, a tudás és az alázat hiánya miatt sértegetik Szavamat.

Aztán megpróbálják megakadályozni azoknak, akiket szeretnék elérni, hogy szívvel fogadják Szent Szavamat.

Értük is sírok, mert nem ismerik tetteik következményeinek súlyosságát, amikor elárulják Igaz Szavamat, amint az bemutatásra kerül ebben az időben Isten minden egyes gyermekének.

Oly sok lélek fog elveszni, akiket azok tevékenységei fosztanak meg Szavamtól, akik azt mondják, hogy Engem képviselnek a világban.

Éppúgy szenvedek ma is, mint akkor, amikor szörnyű kínszenvedést viseltem el azok gúnyolódásai miatt, akik Poncius Pilátus arany trónja mellett álltak. A fájdalom melyet elviselek, rajtad keresztül leányom, ma sem más, mint akkor volt.

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat, leányom, csontig hatoló kínzó fájdalommal hasítanak Belém.

Ők az utolsó szeget szenvedő Lelkemen keresztül verik be, miközben Én újra megpróbálom megmenteni az emberiséget a pusztulástól.

Imádkozzatok, hogy Atyám az Ő Nagy Irgalmassága által legyen toleráns (elnéző) az ilyen lelkek iránt, akik - a csaló keze által - arra törekszenek, hogy Isten Szavát szétmarcangolják.

Gyermekeim, legyetek óvatosak azokkal szemben, akik hevesen támadják Szavamat, melyet ezeken az Üzeneteken keresztül adok.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer