Jelenlegi hely

Ők meg fogják kérdőjelezni Szavamat, és elemezni fogják, mert attól félnek, hogy szörnyű hibát követnek el

Nyomtatóbarát változat

2012. október 26., péntek, 11:06

Drága, szeretett leányom, oly sok munkát kell még megtenniük Követőimnek, hogy a Föld megtisztuljon a fertőzéstől, amely mint egy takaró terül szét sok ember fölött, akik nem hisznek Istenben.

Oly sokan vándorolnak a világban anélkül, hogy valamilyen irányérzékük lenne. Üresek a lelki érzésektől, és nem ismerik Isten Szeretetét. Ezek azok a lelkek, akikre vágyom, és akiket át szeretnék ölelni az Igazsággal.

Nektek, Követőim, oda kell mennetek hozzájuk, és el kell mondanotok nekik, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia, a Messiás, hamarosan eljövök. Nekik tudniuk kell, hogy nem lesznek félredobva, mert éppen ti vagytok az a nemzedék, akikért ebben az időben eljövök.

Sokan mások, akik lelkileg tudatában vannak Isten létezésének, kíváncsiak lesznek, de tétovázni fognak Üzeneteim elfogadásában.

Más jámbor Keresztények, akik hirdetik Szavamat, óvatosak lesznek, és csak lassan fogják elfogadni mindazt, amit mondok.

Ők meg fogják kérdőjelezni Szavamat, és elemezni fogják, mert attól félnek, hogy szörnyű hibát követnek el.

Aztán ott lesz a papság a Keresztény Egyházakban, akik felállnak majd és válaszolnak hívásomra. Egyesek gyorsan fognak válaszolni, mert ők érezni fogják Szeretetemet, amint Üzeneteim olvasásakor az áthullámzik ereiken.

Mások azonnali hívásnak fogják érezni a Szentlélek általi Ajándékom miatt, melyet Szent Szavam tartalmaz. Egyesek viszont óvatosabbak lesznek, de idővel ezek száma milliókra fog duzzadni.

Ezért kell nektek, Követőimnek, kitartanotok. Bár kezdetben sokan el fognak utasítani benneteket az Én Nevemben, ez azonban megváltozik majd. Amikor az Igazságot széles körben megismerik, és szívesen fogadják, akkor felkeresnek majd benneteket. Szavamat szeretettel és tisztelettel fogják kezelni, még akkor is, ha ezek a lelkek közben szenvedni fognak.

Nem számít, hogy Szavammal szemben mennyi ellenállás lesz, mert Küldetésem nem fog kudarcot vallani.

Viseljétek el az ilyen ellentmondásokat. Fogadjátok el az ilyen gyalázkodásokat, melyeket ezen Üzenetek miatt mérnek rátok. Ez várható, amikor Isten Szava kiárad a Földre. Azok, akik sötétségben vannak, nem fogják elfogadni Szavamat, mert zavarni fogja életüket, és arra készteti őket, hogy újraértékeljék a hitüket, amellyel nem akarnak szembesülni.

Szavam elfogadása azt jelentené számukra, hogy meg kellene változtatniuk a szokásaikat. Ők, sajnos, nem kívánják megváltoztatni szokásaikat, mert ez nem vonzó számukra.

Én nem fogok nyugodni addig, amíg az Igazságra meg nem nyitom a szemüket. Elvárom azt is tőletek, Követőim, hogy ne álljatok meg addig, amíg a lehető legtöbb ember egyesülni nem fog Isten Szemében.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer