Jelenlegi hely

Azt szeretném, hogy Hadseregem imádkozza a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját Maradék Egyházam győzelméért

Nyomtatóbarát változat

2012. október 25. csütörtök, 21:50

Drága, szeretett leányom, neked bátorítanod kell minden Követőmet, hogy továbbra is hozzanak létre mindenhol imacsoportokat.

Eljött az idő Számomra, hogy hívjalak és összegyűjtselek mindnyájatokat, hogy még ma megkezdjük a menetelést az örök győzelem felé.

Azt szeretném, leányom, hogy 2012. november 9-én, az első felhívásom második évfordulója alkalmából imádkozzátok az alábbi Keresztes Imahadjárat imáját Maradék Egyházam győzelméért.

A Keresztes Imahadjárat 82. imája: Maradék Egyházam győzelméért

Jézus, világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük. Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és a bizalmat ahhoz, hogy felálljunk, és mindenkor hirdessük az Igazságot. Ne engedd, hogy meginogjunk, vagy tétovázzunk a győzelem felé való menetelésünkben, és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk. Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé. Szeretünk Téged, drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk. Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben. Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit. Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk, és hirdessük Új Királyságod Igazságát. Ámen.

Kérlek benneteket, drága Követőim, hogy gyűljetek össze, gyarapodjatok, és terjesszétek Szent Szavamat minden nemzetnek. Arra kérlek benneteket, hogy mindig Rám összpontosítsatok, és dolgozzatok együtt Velem az üdvösség végső győzelméért.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer