Jelenlegi hely

Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

Nyomtatóbarát változat

2011. jún. 15., szerda; 23:00

Drága, szeretett leányom, azokat a megpróbáltatásokat és azt a lelki szárazságot, amelyeket most el kell szenvedned, Én engedtem meg, hogy egyesülésünkben közelebb hozhassalak téged Magamhoz.

Néha, amikor szenvedsz, el kell fordulnom, hogy szomorúságodnak ne legyek tanúja. De azáltal, hogy kiállod a megpróbáltatásokat és a következő lépcsőfok felé haladsz, sokkal erősebb leszel, mint valaha is voltál. Minél mélyrehatóbb a szenvedésed, amelyet mások okoznak neked a kegyetlenségükkel és megbántásaikkal, miközben ezért a szent munkádért kigúnyolnak téged, annál több kegyelmet fogsz kapni.

Hogyan kell szenvedni az Én Nevemben

Azonban nem elég csak az Én Nevemben szenvedni. Nem szabad nyíltan ezekről a kínokról panaszkodnod. Engem, leányom, a csendes szenvedéseddel kell kielégítened. A külvilágnak azt kell mutatnod, hogy tele vagy örömmel. Csak így erősödik meg a lelked, és csak így lesz a szentség szintjére felemelve, amit ezért a küldetésért elvárok tőled. Ha ilyen módon fogsz fejlődni, akkor gyümölcsöt fog teremni, amikor Szent Igéimről beszélni fogsz, és üzeneteim hatásosabbak lesznek a világ minden sarkában.

Ez alkalommal, amikor a Keresztrefeszítésem óta a legnagyobb kihívásra készítem fel minden gyermekemet, életbevágóan fontos, hogy minél több ember meghallhassa Legszentebb Szavamat.

Az Igazságot, amelyet most kinyilatkoztatok, nemcsak a hívő emberek hallgatják meg, hanem azok is, akik nem akarnak Engem megismerni, vagy akik nem akarják elfogadni Isten, az Örök Atya Létezését.

Kommunikáció egy fiatal, materialista és ingatag társadalommal

Leányom, módszereket kell alkalmaznotok, hogy átadhassátok Szent Szavamat a fiatal, materialista és ingatag társadalomnak. Ügyeljetek arra, hogy olyan módon kommunikáljatok velük, hogy megértsék, oda figyeljenek és beszéljenek róla. Mire jó ez a Munka, ha Szent Szavam csak a hívő embereket erősítik meg? Igen fontos, hogy követőim emlékeztetve legyenek az Általam tett ígéretről, amikor azt mondtam, hogy vissza fogok jönni, de mindenáron el kell érnem azokat is, akik nem ismerik, nem értik, és nem is érdeklődnek az emberek iránti Könyörületességem felől. Nektek, leányom és követőim, most az a feladatotok, hogy az Igazságról világosítsátok fel az agnosztikusokat, az ateistákat és egy egész fiatal generációt. Szelíd hangon beszéljetek velük. Soha ne legyetek agresszívek. Bátorító szavakat használjatok. Tegyétek érdekessé Szavaimat.

Nem a világ vége

Beszéljetek nekik arról az Ígéretemről, amelyet a Földi Új Paradicsomról tettem. Ez nem azt jelenti majd, hogy vége lesz a világnak, sokkal inkább azt, hogy egy új korszak, a béke, az öröm és a boldogság korszaka fog elkezdődni. Nem fordíthatnak, és nem is szabad hátat fordítaniuk ennek a dicsőségnek. Imádkozzatok értük. Hozzátok Hozzám őket, és különleges vezetésben és kegyelmekben lesz részetek.

A választott fegyveretek legyen az egyszerűség és az Igazság

Példamutatás által vezessétek őket. Leányom, most meg kell terveznetek, hogy különböző és új módszereket alkalmazzatok Szavam átadásában. Segítséget küldök nektek, hogy mindezeket végre tudjátok hajtani.

A modern kommunikáció segítségével terjesszétek Igéimet

A modern kommunikáció metódusait kell bevetni, hogy biztossá tegyék Szavam gyors terjesztését. Most imádkozzatok. Kérlek, hogy adasd ki a könyveket annyi nyelven és országban, amennyiben csak lehetséges. Használjátok az audió és videó módszereket, hogy Szavam gyorsan terjedjen. Kérjetek fel önkénteseket, hogy mindenfele terjesszék Üzeneteimet.

Mert ez, leányom, lelkeket fog megmenteni. Szeretlek téged. Annak érdekében, hogy ez a munka sikerrel járjon, a te erőd és határozottságod, mely az Irántam és szeretett Édesanyám iránti tiszta szeretetedből fakad, olyan lelkeket hoznak majd vissza a Karjaimba és az örök üdvösségre, akik különben a pokolra jutnának.

Ne törődjetek azokkal, akik a Nevem iránt nem mutatnak tiszteletet.

Legyetek bátrak. Ne törődjetek a bántalmazásokkal. Ne válaszoljatok azoknak, akik megvetéssel vannak Nevem iránt. Az Én híveim lesznek azok, akik a legtöbb fájdalmat fognak okozni nektek, mert sok jóhiszemű tanítványom időről időre tévedésbe esik. Tanításaim ismeretei kihozzák belőlük a büszkeség érzelmét, ami arroganciához vezet. Így az intellektuális büszkésség lopódzik beléjük. Azok a szegény, szeretetteljes és komoly lelkek, akiknek nem kérdéses az Irántam való szeretetük, nem szabad lenézzék azokat, akik érzéseik szerint, a helytelen ösvényen járnak. Nekik nem szabad a sátán csapdájába esniük, azáltal, hogy fölényes és rideg komolyságot öltenek magukra. Ebből egy szellemi párbaj alakul ki, hogy kiderüljön, emberi szóval kifejezve, melyik okosabb a másiknál, vagy ki érti meg jobban Tanításaim Igazságait.

Ne feledjétek el azt, amit mindnyájatoknak tanítottam. Az Igazság egyszerű. Az Igazság maga a Szeretet. Amikor véleményetek szerint Szent Szavam értelmezésének bebizonyítására igyekeztek, de ezt szeretet és türelem nélkül teszitek, akkor a ti verziótok az Igazságról nem Tőlem való.

Szeressétek egymást. Az én Szememben ti mind egyformák vagytok. De azt mondom azoknak, akik a maguk módján mennek ki, hogy segítségemre legyenek az elveszett lelkek visszahozásában, hogy Szememben mind naggyá válnak.

A ti Isteni Megváltótok, Az egész világ Királya, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer