Jelenlegi hely

Megbánt Engem az intellektuális „előkelők” vallásos imádata

Nyomtatóbarát változat

2011. jún. 15., szerda; 10:00

Leányom, ma azokat a hűséges követőimet figyelmeztetem, akik nyilvánosan hirdetik Nevemet, hogy kövessék Tanításaim Igazságait, és legyenek óvatosak. Én minden követőmet szeretem, különösen azokat, akik ebben az időben alázatot mutatnak.

Mégis csalódottnak érzem Magam, amikor a szenvedéllyel telt és komoly keresztények, akik az Igémet mondják, megpróbálják Tanításaimat hangoskodva és uralkodó módon elemezni. Nem elégednek meg annyival, hogy hirdessék Igémet, hanem azt gondolják, hogy Tanításaimat intellektuális vita tárgyává kell tenniük, aminek csak egy célja van: bebizonyítani másoknak, hogy ők képzettebbek Szent Igém megértésében. Annyira elszántan bizonyítják, hogy a megkülönböztető képességük által igazuk van, hogy igaz követőim ennek köszönhetően megoszlanak. Irántam való szenvedéllyel telt és komoly odaadásuk gyakran képtelenné teheti őket arra, hogy igaz szeretettel szeressenek Engem, melynek pedig az alázatosságból kellene fakadnia.

Nekik le kell fékezniük hangoskodásaikat, ami tele van intellektuális kritikával. Magukba kell szállniuk, a Hangomra kell hallgatniuk, és ellene kell mondaniuk annak a kényszernek, hogy lelki ügyekről meggyőzzenek másokat. Mert ha nem így cselekednek, akkor a büszkeség bűnét követik el. Ők egyáltalán nem ismernek Engem, mivel nem fordítanak időt arra, hogy elcsendesedve és alázatosan álljanak meg Szemem előtt, mely pedig mindent lát. Ameddig ezek a „komoly” követőim nem teszik magukat kicsinyekké és alázatosakká Szememben, addig nem tudom őket Magamhoz vonzani. Dicsőítsetek Engem. Tiszteljétek Igémet. Kövessétek példámat. Ne üldözzetek másokat az Én Nevemben, különösen keresztény testvéreiteket nem.

A ti szeretett Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer