Jelenlegi hely

Követőimnek bátorságot kell mutatniuk, hogy másokat felkészíthessenek a Nagyfigyelmeztetésre

Nyomtatóbarát változat

2011. jún. 14.; kedd; 19:00

Drága, szeretett leányom, követőimnek még sok munka elvégzésére van szükségük, hogy felvilágosítsák az embereket arról, ami a Nagyfigyelmeztetéskor vár rájuk.

Mondjátok el a részleteket nekik, hogy amikor a vörös égboltot meglátják, ami Irgalmasságom tükörképe lesz, nincs mitől félniük. Inkább örvendjenek, mert ez sok gyermekem számára, az egész világon, bizonyíték lesz arra, amit eddig az egész életükben kerestek.

Amire vágyom, az a Gyermekeim nagy öröme és nem a szomorúság könnyei. Amikor Keresztemet látni fogjátok, akkor fogjátok megismerni a mindnyájatok iránti Szeretetem Passióját.

Sokan örömkönnyeket fognak sírni, mert ők tudni fogják, hogy Én azért jöttem, hogy a Megváltás kegyelmével árasszam el a lelküket. Azoknak, akik nem ismernek Engem, azt mondom, hogy ők tele lesznek félelemmel, mert amint súlyos bűneik nyilvánvalóvá lesz számukra, igaz felismerésben lesz részük.

Követőim, szerte a világon, felkérlek benneteket: mutassatok nagy bátorságot azáltal, hogy megmondjátok gyermekeimnek, hogy nem kell félniük, amikor az emberek iránti Isteni nagy Irgalmasságom látványos bemutatásában lesz részük.

Hozzátok vissza őket nyájamhoz, azáltal, hogy felkészítitek őket. Ha nem akarnak benneteket meghallgatni, imádkozzatok értük.

Örök Megváltótok és az emberiség Megmentője, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer