Jelenlegi hely

A Közel – Kelet „felszabadítói“ a zsidókat akarják ellenőrizni

Nyomtatóbarát változat

2011. jún. 11, szombat, 22:00

Drága, szeretett leányom, ez nem más, mint a szeretet, amely által ma este hozzád szólok. Nemsokára egyre több követőm fog egyesülni, hogy a csaló ellen harcoljanak. Éppen most, ő (a sátán) és a gazdag, befolyásos csoportok, akiknek a háta mögött szintén ő bújik meg, ellenetek szövetkeznek, hogy minél nagyobb ellenőrzést gyakorolhassanak fölöttetek, de ti ezt nem láthatjátok.

Sokkal előbb lesznek leállítva, mint gondolnátok. Sokan közülük meg fognak térni a Nagyfigyelmeztetés alatt. Ez annyira meg fogja gyengíteni a sátán Egy-Világ-Csoport ját, hogy ezen sokan el fognak csodálkozni, azt sem fogják tudni, melyik utat válasszák, olyan zavartak lesznek. Sokan közülük, gyermekeim, visszatérnek Hozzám, mert a megmentésüket fogják keresni.

A bosszú, az ellenőrzés, a hatalomvágy és a gyűlölet kombinációja lesz a legnagyobb veszély az ember túlélésében. Minden háború, amit a Közel-Keleten láttok, és azon kívül is, csak meg lesz játszva. Ezek nem véletlenek. Meg kell értenetek, hogy mindezt nem önmaguk, az egyszerre fellázadt országok idézték elő. Ezeknek a gonosz csoportok segítettek, amelyek minden kormányban működnek. Ezek azok a kormányok, amelyek a világot ellenőrzik.

A Közel-Kelet vezetőit most el fogják távolítani, hogy a felszabadítóknak utat csináljanak, azoknak, akik nyilvánosan az igazságosságot fogják hirdetni, és békés szándékkal jönnek, mintha gyermekeimnek valóban segíteni akarnának. De nem ez a szándékuk. Az ő szándékuk az, hogy ellenőrizhessék szeretett népemet, a zsidó népet, akik most minden oldalról fenyegetve vannak.

Mindezeket az eseményeket a Nagyfigyelmeztetés fogja megszakítani. Mindazoknak, akik világszerte belekeveredtek ezekbe a gonosz dolgokba, egyenként kell majd szembenézniük Velem, amikor ezeket megmutatom nekik, és azt is, hogy hogyan bántottak meg Engem. Sokan térdre fognak borulni, hogy megváltásukért könyörögjenek.

Ez, gyermekeim, nagyon fontos, mert minél több bűnös megtér Hozzám, különösen azok, akik megélhetéseteket ellenőrzik, annál nagyobb lesz az Én Irgalmasságom.

Imádkozzatok, hogy mindazok megtérjenek, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt látni fogják az Igazságot, és felismerik, hogy szeretem őket.

Az imának, gyermekeim, nagy ereje van. Ha imáitok által az Én Nevemben kéritek Istentől, az Atyától, hogy mentse meg ezeket a lelkeket, és más lelkeket is, nem fog visszautasítani benneteket.

Az Irántam való hűségetek és a mindennapi ima nagyon fontos, hogy meglazuljon az a szorítás, amellyel a sátán fogva tartja gyermekeimet, akik jogosan Hozzám tartoznak.

A ti Mindörökre irgalmas Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer