Jelenlegi hely

A Szentségimádáskor kiáradó bőséges szeretetem megerősít és megnyugtat benneteket

Nyomtatóbarát változat

2011. jún. 12., szombat; 19:00

Drága, szeretett leányom, azok a kegyelmek, amelyeket gyermekeim Szentségimádáskor kapnak, nagyon erőteljesek. Nemcsak azokat a kegyelmeket kapjátok meg, amelyek az élet szenvedéseinek leküzdésében segítenek benneteket, hanem azokat is, amelyek által megerősödik az Irántam, a ti odaadó és hűséges Megváltótok iránti szeretetetek.

Az a szeretet, amely a lelkekre árad a Szentségimádáskor, bőséggel adatik. A lelkek Kegyelmeim áradatát nagyon sokféleképpen érzékelik. Az első ajándék a béke ajándéka lelketek számára. Ezt azonnal érezni fogjátok, amint véget ér a Velem egyesülésben eltöltött idő.

Nagyon-nagyon sok gyermekem tagadja meg magától azt a temérdek Ajándékot, melyeket a Szentségimádáskor, az alatt az egy óra alatt adok, amit Jelenlétem előtt az oltárnál töltötök el. Habár a katolikusok tudatában vannak annak, hogy az Eukarisztiának milyen nagy Ereje van, mégis ezt a legfontosabb időt, amit Velem a szemlélődés által töltenek el, csak kevesen méltányolják. Egyszerűen elutasítják ezt az Ajándékot. Azt az időt, amit Rám kellene szánniuk, unalmasnak találják.

Óh, ha tudnák, hogy ez milyen erőssé tenné őket! Félelmeik és gondjaik mind eloszlanának, ha csendes, meghitt társaságot nyújtanának Nekem. Ha gyermekeim látnák azt a Fényt, ami ez alatt a különleges Szent Óra alatt átöleli a lelküket, nagyon meglepődnének.

Gyermekeim, ti ez alatt az óra alatt nagyon, nagyon közel kerültök Hozzám. Ekkor a hangotok, kéréseitek, az Irántam való szeretetetek felajánlása, mind meghallgatásra kerülnek. Gyermekeim, ez alatt az idő alatt sok csodálatos kegyelmet kaptok. Tehát, kérlek benneteket, gyermekeim, ne tagadjátok meg Tőlem azt az időt, amit az Én társaságomban kellene eltöltenetek.

A jutalmak minden aggodalomtól meg fognak szabadítani benneteket.

A jutalmak megszabadítanak benneteket aggodalmaitoktól, megkönnyítik szíveteket, elméteket és lelketeket, megnyugvást hoz nektek. Miközben az Eukarisztiát magatokhoz veszítek, megtöltöm a lelketeket. De amikor a Szentségimádáskor Hozzám jöttök, olyan mértékben foglak beburkolni benneteket, hogy Irgalmas Szeretetem áradata teljesen átitatja az elméteket, testeteket és a lelketeket. Olyan erőt fogtok érezni, amely által csendes bizalom alakul ki bennetek, amit nehéz lesz letagadni.

Most gyertek Hozzám, gyermekeim. Szükségem van társaságotokra. Szükségem van arra, hogy Isteni Jelenlétem előtt (az Oltáriszentség) beszélgessetek Velem. Szeretlek benneteket, és minden Kegyelmemmel el akarlak árasztani titeket, hogy ezáltal megtölthessétek az Én Szentséges Szívemet a lelketekkel.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer