Jelenlegi hely

A látszólag hiteles nézetek, amelyeket be fognak mutatni, úgy fognak tűnni, mint a Katolicizmus egy új formája

Nyomtatóbarát változat

2013. május 3. péntek 18:15

Drága, szeretett leányom, az ördögi terv a Katolikus Egyház belülről való elpusztítására már elkezdődött. Mindent, ami Isten számára szent, félre fognak dobni, és a frissiben megújított modern egyház vezetői – kik hamarosan láthatók lesznek mindenki számára –, nézeteikben liberálisak lesznek, de az Igazságnak ellenségei.

A látszólag hiteles nézetek, amelyeket be fognak mutatni, úgy fognak tűnni, mint a Katolicizmus egy új formája. Sok Keresztény azt fogja mondani: mi köze van ennek hozzám? Amikor ily módon lerombolják Egyházamat, amelyet Péter Apostolom alapított, akkor az kihatással lesz mindazokra, akik követnek Engem. Amikor Szavamat és Tanításaimat szétszedik, s azokat az ember önző igényei számára teszik elfogadhatóvá, annak ellenére, hogy ezek hazugságok, idővel majd Igazságnak fogják azokat tartani.

A hazugságokat, melyeket az ördögi fertőzésnek köszönhetően mutatnak be a világnak, minden Keresztény Egyház úgy fogja kezelni, mintha elfogadhatóak lennének a szemükben. Egy Keresztény Egyház sem fog megmenekülni ettől a támadástól, egy olyan támadástól, amelyet több mint egy évszázada, hogy tudatosan és gondosan megterveztek.

Félreértés ne essék, amikor Szavamat meghamisítják, akkor az Igazságot is szét fogják szedni. A hazugságok megfertőzik a lelket. Amikor ez megtörténik, az emberek akaratlanul is egy olyan utat fognak követni, amelynek kétségbeesés a vége. Arra buzdítom mindazokat, akik most Rám hallgatnak, hogy összpontosítsanak mindenkor az Igazságra. Nektek nem szabad semmiféle változtatást elfogadnotok, amelyre majd felkérnek benneteket, hogy azt az új Egyház részeként fogadjátok el, ami azonban nem Tőlem származik.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer