Jelenlegi hely

Őket a (Szent) Péter Széke elleni bűntettekért fogják vádolni, és nyilvánosan meg fogják őket alázni az Én Szent Nevemben

Nyomtatóbarát változat

2013. május 2. csütörtök 20:07

Drága, szeretett leányom, sokan el fogják hagyni az Egyházat a legmagasabb körökben lévők közül, hogy olyan új tanokat fogadjanak el, amelyek a sötétség birodalmába vezetik majd őket.

Azok, akik továbbra is hűségesek maradnak Hozzám, és akik elutasítják az utálatot, Péter Apostol által lesznek vezetve, aki Róma első Székében ült. Ő fogja szeretett Benedekemet vezetni, aki – amint az meg volt jövendölve – segíteni fogja őket, hogy meglássák az Igazságot. Ő látni és hallani kényszerül majd a rémtettet, de támogatva lesz azok által, akik hűséget esküdtek az Egy Igaz Isten Szavának.

És így kezdetét veszi majd az Egyházszakadás. Azok, akik a hamis tanokat követik, melyek által nem Engem, Jézus Krisztust tisztelnek, darabokra lesznek tépve a fenevad és démonai által. Azok az ártatlan szolgáim, akik eddig nem fogadták el ezeket az Üzeneteket, most futva fognak Hozzám jönni vigaszért. Próféciáim nem hazudnak, és nagyon hamar ezen szegény lelkek közül sokan félre lesznek dobva a Szentszéktől. Őket a (Szent) Péter Széke elleni bűntettek elkövetésével fogják vádolni, és nyilvánosan meg fogják őket alázni az Én Szent Nevemben.

A következőket mondom nekik: Maradjatok nyugodtak, és legyetek békében, mert ha az Igazságot követitek, meg lesztek mentve. Nektek sohasem szabad egy felhígított tant elfogadnotok, mely nem rendelkezik a Felhatalmazásommal. Azoknak mondom, akik abban a hitben fogadják el a hazugságokat, hogy a kötelességüket teszik: meg kell értenetek, hogy nektek egy nehéz úttal kell majd szembenéznetek. Két választási lehetőségetek van: maradtok Isten Fényében, vagy hátat fordítotok Szentségeimnek.

Közületek sokan világosan fogják látni hamarosan, amire figyelmeztettelek benneteket. Az egyházszakadás kegyetlen lesz, és egy háború fog az Igazság és a hazugságok között kirobbanni. Ez lebontja majd a Katolikus Egyházat, amíg csak az egy kőhalomhoz nem lesz hasonlóvá, de az Egy, Igaz Egyház magasan állni fog, mivel hűséges szolgáim felépítik Maradék Hadseregemet. Ők harcolni fognak a végsőkig, hogy megvédjék Isten Szent Szavát.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer