Jelenlegi hely

A lelkek milliárdjai vannak már a Pokolban, akik életük során szégyentelenül elutasítottak Engem

Nyomtatóbarát változat

2012. október 20. szombat, 23:20

Drága, szeretett leányom, az a látomás, amelyet a tegnap éjjel megengedtem neked, lelkiséged megerősítésére szolgált, és arra, hogy megmutassa neked a halál utáni élet Igazságát.

A halált követő első órában a Sátán elküldi démonait, hogy megkísértsék a lelkeket, még ebben a szakaszban is.

Arra csábítja őket, hogy utasítsák el a Tisztítótűz állapotát. Ő ugyanazt teszi azokkal is, akik a kegyelem állapotában haltak meg, akik a Mennyországra voltak szánva.

Megmutattam neked azt a sebességet is, amellyel a lelkek a Pokolba merültek, és azt a félelmetes elnyomást, amellyel szembesültek, s tettem mindezt azért, hogy figyelmeztesd azokat, akik nem hisznek a Pokol létezésében.

Milliárdnyi lélek van már ott, és minden pillanatban nagyon sokan lépnek oda be, ami úgy jelent meg előtted, mint hulló csillagok zápora, mint a jégeső, mely a tüzes tóba esik.

Megmutattam neked a sokkot is, és azoknak a lelkeknek az örömét, akik az utolsó pillanatban lettek kihúzva, és megmentve. Ez annak a szenvedésnek köszönhető, melyet az áldozati lelkek fogadtak el, a lelkeknek a Pokol tüzétől való megmentéséért.

Először a rémületet láttad, és aztán a félelmet az arcukon, amikor a végső nyughelyük Igazságát sejteni kezdték. Aztán, amikor felfogták, hogy ettől megmenekültek, az az öröm az arcukon is meg volt mutatva neked.

A lelkek milliárdjai vannak a Pokolban, akik szégyentelenül elutasítottak Engem földi életük során. Sokan elegáns, intelligens emberek, akik befolyásos pozícióval rendelkeztek a világban, akik nagy erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy Isten Szava ne kerüljön meghallgatásra. Sokan több ezer ártatlan ember meggyilkolásának elrendeléséért voltak felelősek. Ők kivégezték Isten gyermekeit anélkül, hogy egy szikra bűntudat is lett volna a szívükben. Ők aljas cselekedeteket követtek el, beleértve a szexuális perverzitásokat is, melyek sértőek Isten számára, és iszonyattal töltik el Őt.

Sokan világi tevékenységeik által üldözték Isten Egyházait, és egyes esetekben fekete miséken csatlakoztak az ellenséghez, ahol ők a fenevadat imádták.

Ezek azok a lelkek, akiket te megmentesz leányom. Azokat, akiknek megfeketedett a lelkük, és kőszívűek.

A Pokolban tízszer több lélek van, mint a Tisztítótűzben. A lelkek milliárdjai a Pokolban - mind különböző szinteken -, sokkal többen vannak, mint a Mennyországban, minden egyes lélekre számítva harmincháromszor többen.

Nem könnyű bejutni a Mennyországba, sok elkötelezettség kell a lelketek felkészítésére, hogy belépjetek kapuin.

Ez az Igazság ideje. Az Igazság nem mindig kellemes, de szükséges Isten minden gyermeke számára, hogy megértse ezeket.

Az Én Irgalmasságom azonban nagy. Amennyiben azt a magatok számára kéritek, imáitok válaszra találnak. Amennyiben mások lelkének megmentésére kéritek, különösen haláluk órájában, felkérésetek meghallgatásra talál. Ha nem kéritek Irgalmasságomat, akkor nem kaphatjátok meg.

A Nagyfigyelmeztetés idején Irgalmasságom az egész Földre kiárad. Akkor kérnetek kell Tőlem Irgalmasságomat, hogy megvédjen benneteket.

Akik elutasítják Irgalmasságomat, azok a saját szabad akaratukkal fogják megtenni.

Irgalmasságom bőséges, mégis oly kevesen kérik azt.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer