Jelenlegi hely

A zsidók el fogják fogadni végre, hogy az Igaz Messiás már eljött

Nyomtatóbarát változat

2012. október 20. szombat, 22:30

Drága, szeretett leányom, Második Eljövetelem az utolsó fejezete lesz Szövetségemnek. Ez a Szövetség látni fogja az Új Jeruzsálem megszületését.

Ez az Új Jeruzsálem Isten valamennyi gyermekének egyesítését fogja jelenteni, azokét, akik elfogadják az Úr Szavát.

A zsidók el fogják fogadni végre, hogy az Igaz Messiás már eljött, hogy elhozza nekik az üdvösséget, melyre vágynak.

Én, Jézus Krisztus, Dávid Házából, Üdvözítőként fogok eljönni, az egy Igaz Isten Szent Akarata szerint.

Ők elutasítottak Engem, az Isten Fiát, aki első alkalommal testben jött el. Ez alkalommal a Mennyből fogok jönni, és beborítom Választott Népemet Új Királyságom ajándékával.

Ők végre békében lesznek, mert látni fogják az Igazságot, és el fogják fogadni a Szentháromság egy Isten Létezését. Csak egy Isten van. Nem létezhet több. De Én egységben vagyok Atyámmal. Én Isten vagyok. Testben jöttem el, hogy megmutassam Irgalmasságomat az emberiségnek, és hogy megmentsem őket az örök kárhozattól. A Szentlélek szintén egységben van az Egy Istennel, amikor megnyilatkozik a próféták lelkében, és lángra gyújtja Isten gyermekeinek a lelkét.

Oly sok ember fog hevesen harcolni Második Eljövetelem ellen, beleértve azokat is, akik hisznek az Egy Igaz Istenben. Ők, ahogyan az már a múltban is megtörtént, nem fogják elfogadni Isten Szavát, mely a prófétáim által kerül kinyilatkoztatásra.

Sok jó és jámbor keresztény továbbra is el fogja utasítani Szavamat, egészen a végsőkig.

Szavamat kifogásolják majd, és félredobják, különösen a Katolikus Egyház. De tudnotok kell a következőket: Második Eljövetelem ideje közel van, és azok, akik továbbra is elutasítanak Engem és Atyámnak tett azon Ígéretemet, hogy létrehozom Királyságát a Földön, félre lesznek állítva.

Miután Nagy Irgalmasságom feltárul, és amikor már minden lehetőség meg lett adva azoknak, akik nem akarták az Igazságot elfogadni, Türelmem elfogy.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer