Jelenlegi hely

Szűz Mária: Kegyekben akkor részesültök, ha magatokhoz veszitek Fiam Testét

Nyomtatóbarát változat

2012. október 19. péntek, 9: 06

(Egy 20 percig tartó jelenés során kapott üzenet a Boldogságos Szűz Máriától, melynek alkalmából az Ő homlokán a Szent Eukarisztia jelent meg.)

Gyermekem, az Ostya, amit a homlokomon látsz, egy jelkép, hogy bizonyítsa Isten valamennyi gyermekének Fiam valóságos Jelenlétét az Eukarisztiában.

Fiam jelen van a világban, és ott áll mindennap Isten valamennyi gyermeke mellett abban a reményben, hogy érezni fogják Jelenlétét.

Gyermekek, csak Fiam, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója valóságos testének magatokhoz vétele által lesztek különleges kegyelmekkel megáldva.

Amikor Fiam meghalt a bűneitekért, hogy Isten valamennyi gyermeke képes legyen szembeszállni a halállal, akkor Ő egy fontos örökséget hagyott maga után.

Krisztus Jelenléte a Szent Eukarisztiában valóságos, és amikor azt magatokhoz veszitek, különleges védelemben részesít benneteket. Közelebb visz benneteket a Vele való egységre.

Ő az Élet Kenyere. Ezt a nektek adott Ajándékot sohasem szabad megkérdőjelezni vagy elutasítani.

Kegyekben azok részesülnek, akik magukhoz veszik Testét és Vérét, beleértve a Tisztítótűzből való megszabadulást is, feltéve, ha azt naponta magukhoz veszik. Fiam a halálotok időpontjában a Karjaiba vesz benneteket, távol a Purgatórium tűzétől.

A Szentmise tehát, mely felajánlja Fiam valódi testét Atyám tiszteletére, sok előnyt hoz magával.

Aki minden nap Szentmisén vesz részt, és a Szent Eukarisztiában magához veszi Fiam Testét és Vérét, mentesítve lesz a Purgatóriumban történő megtisztulástól.

Azok, akik elutasítják Fiam létezését az Eukarisztiában, egy nagy Ajándékot tagadnak meg önmaguktól. Nem lesztek elítélve, amiért a Szentmisén visszautasítjátok Testét, de nem fogjátok megkapni azokat a kegyelmeket, amelyeket Ő Isten valamennyi gyermekének szeretne ajándékozni.

A Szentostyát, melyet magatokhoz vesztek, megfelelő módon kell átváltoztatni (konszekrálni). Amikor a Testét magatokhoz veszitek, Ő mély és alázatos szeretettel tölt el benneteket, mely megerősíti majd a hiteteket, és elhozza számotokra az Örök Életet.

A Szent Eukarisztia egy olyan Ajándék, amely az Örök Életet fogja megadni nektek. Soha ne feledjétek a következőket:

Fiam nagyon megszenvedett azért, hogy ezt a nagy Ajándékot a világnak adja, az Útlevelet a Mennyországba. Ne utasítsátok ezt vissza. Ne vonjátok kétségbe nagylelkűségét. Ne becsüljétek le a Szentostya erejét.

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 81. imáját a Szentáldozás Ajándékáért.

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal. Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével. Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát. Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből fakadnak.  Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben. Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, mint Testi és Léleki Valóságot, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott Kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét. Tisztítsd meg a szívemet. Nyisd meg a lelkemet, és szentelj meg engem, amikor magamhoz veszem a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát. Add meg nekem azokat a kegyelmeket, és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel minden gyermekedet megajándékozod, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől. Ámen.”

Gyermekeim, nektek imádkoznotok kell, hogy minden keresztény elfogadja és megértse a Szent Eukarisztia erejét. Ez az a fegyverzet, melyre szükség van, hogy minden gyermekem lelkét megmentse.

Fogadjátok ezt szívetek méltóságával és nagylelkűségével.

Áldott Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer