Jelenlegi hely

A lelki féltékenység borzasztó dolog

Nyomtatóbarát változat

2011. december 12., hétfő, 19:00

Drága leányom, a lelki féltékenység borzasztó dolog, és sok látnokomat lesújtja.

Azokat a követőimet is lesújtja, akik úgy érzik, hogy elszigeteltek és kissé csalódottak, amikor kiválasztok bizonyos lelkeket, hogy segítsenek Nekem az emberiség megmentésében. Helyette azonban tudniuk kell, hogy Én mindnyájukat egyenlően szeretem.

Meghasad a Szívem attól, ha a kiválasztott lelkek különösen más kiválasztott lelkek által érzik fenyegetve magukat.

Minden Általam kiválasztott lélek más feladatot kap, és különböző ösvények követésére van felkérve. A közös nevező mindig ugyanaz: azt kívánom minden látnokomtól és prófétámtól, hogy egy Szent Küldetést vállaljon magára a lelkek megmentéséért.

Én különböző lelkeket kérek fel, alázatos szívű lelkeket, céljaim elérésére.

A sátán mindig megpróbálja a kiválasztott lelkek szívét elfordítani Tőlem, kigúnyolván őket. Ő nagyon jól tudja, hogy hogyan érintsen meg egy érzékeny idegszálat a lelkükben, bemesélve nekik, hogy más kiválasztott lélek fontosabb, mint ők.

Azután a megbántás és a féltékenység érzését kelti a szívükben. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy egymást szeretnék és a kegyelem állapotában maradnának, annak a kísértésnek vannak kitéve, hogy lenézzék egymást. Sok esetben azonnal elutasítják egymást, és megengedik a büszkeség bűnének, hogy megtámadja lelküket.

Oly sok követőm számára nemcsak ellenszenvesek a kiválasztott látnokok, hanem még meg is vetik őket: éppen úgy, ahogyan az öntelt farizeusok bántak Velem.

Az Én időmben is a Földön elemeztek és elemeztek minden egyes Szót, mely az Ajkamról jött. Mindenféle ravasz kihívás elé állítottak, hogy csapdába csaljanak, bizonyítékul, hogy nem voltam más, mint egy hazug. A mai modern világ látnokait és prófétáit is így kezelik.

A sátán kínozza azokat a követőimet, akiknek azzal, hogy kételyeket ültet elméjükbe a látnokaimmal kapcsolatban, Szent Szavamat akarja lejáratni. Ez a célja.

Imádkozz kitartóan, hogy közületek mindenki megkaphassa azt a kegyelmet, hogy tiszteletben tudja tartani drága látnokaim tolláról adott Szavamat.

Látnokok, sohase essetek a lelki féltékenység csapdájába. Ez méltatlan, és kardként szúrja át a Szívemet.

Szeressétek egymást.

Legyetek tisztelettel egymás iránt, és becsüljétek egymást az Én Nevemben.

Ez a legfontosabb lecke.

Ha úgy találjátok, hogy ezt nehéz megtenni, akkor minden más Számomra elvégzett Munka értelmetlenné válik.

Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer