Jelenlegi hely

Nem tudom elviselni annak a gondolatát, amikor azokra a lelkekre gondolok, akiket a Sátán a Pokolba vonszol

Nyomtatóbarát változat

2011. december 13., 20:15

Drága, szeretett leányom, a felkészülés minden követőm számára nagyon fontos, mivelhogy a Nagyfigyelmeztetés egyre közeledik.

Minden hívőnek kitartóan kell imádkoznia, hogy elkerülhessék a Tisztítótűz fájdalmát, melyet a legtöbb ember, rögtön a Nagyfigyelmeztetés után, egy rövid időre meg fog tapasztalni.

Imádkozzatok, imádkozzatok mindazokért, akiknek majd nagy lelki megrázkódtatásban lesz részük, amikor a bűneik fel lesznek tárva előttük, és a Nagyfigyelmeztetés alatt meglátják lelkük szörnyű állapotát.

Nekik meg kell érteniük, hogy bűneiket fel kell tárni előttük, még mielőtt minden bűntől megtisztulhatnának, hogy beléphessenek az Új földi Paradicsomba, az Új Béke, Szeretet és Boldogság Korszakába, melyet minden gyermekemnek örökölnie kell.

Szívem tele van örömmel, mivel ilyen nagy Ajándékot hozok az emberiség számára. Mégis szomorúságom megmarad azok miatt, akik ezt az új életre való lehetőséget egyszerűen visszautasítják.

Nagyon sok imára van szükségem, gyermekeim, ahhoz, hogy a sátánt meg lehessen állítani abban, hogy elrabolja a lelkeket. Ő továbbra is ebben fog tevékenykedni, egészen az utolsó pillanatig.

Nem tudom elviselni annak a gondolatát, amikor azokra a lelkekre gondolok, akiket örökre elszakítanak Tőlem; akik tiltakozásukban sikoltoznak és rugdalóznak majd, miközben a Pokol mélyére vonszolják őket.

Segítsetek Nekem, gyermekeim, hogy imáitok mindezt megakadályozzák.

Gyermekeim, ezeknek a lelkeknek vissza kell utasítaniuk a sátánt és gonosz útjait, hogy bejuthassanak az Új Paradicsomba. Nekik vagy önszántukból kell Hozzám fordulniuk, vagy egyáltalán nem (megj.: nem pedig kényszerből).

Két választási lehetőségük van: vagy az Új Földi Paradicsomot választják, vagy az Örök Kárhozat mélységét, a Sátán társaságában!

Sohase kételkedjetek a Pokol létezésében, gyermekeim. Legyetek tudatában annak, hogy minden megfeketedett lelket a Sátán és démonai a pokolba vonszolnak, és ott örökké gyötörni fognak. A Sátán, minden csábító ígérete ellenére a lelkek kínzására rettenetes állapotot hozott létre. Az emberiség iránti gyűlölete miatt ezek a lelkek a kibírhatatlanságig fognak szenvedni, mégis egy egész örökkévalóságon át kell azt elviselniük.

Nem tudják ezek a lelkek, hogy milyen következményei vannak a sátán ígéreteinek?

Nem tudják, hogy a gazdagság, a hírnév és a csábító anyagiasság egyértelműen a Sátán karjaiba vezeti őket?

Ébredjetek fel, még mielőtt túl késő lenne. Mentsétek meg magatokat és a szegény, félrevezetett bűnösöket életük szörnyű végzetétől.

Nincs már sok időtök.

Még ma kezdjétek el az imát ezekért a lelkekért.

 

Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer