Jelenlegi hely

Meg foglak védeni benneteket világotok borzalmaitól

Nyomtatóbarát változat

2011. nov. 30. szerda, 15:30

Drága, szeretett leányom, azoknak, akik az Irántam való szeretetüket igyekeznek bebizonyítani, nagyon gyakran kétségbeesés és reménytelenség található a lelkükben, melyek Szeretetem hiányának érzését váltják ki bennük. Ez annyira váratlanul történhet, hogy a lélek az elhagyatottság állapotába kerül, melyet úgy érez, mintha a tehetetlenség és a hit hiányának érzéséből sohasem tudna felépülni.

Ne féljetek, gyermekeim. Az elhagyatottság olyan dolog, melyet akkor fogtok érezni, amikor közel vagytok Hozzám. Annak idején a Földön, Én is hasonló elhagyatottságot éreztem szeretett Atyám miatt. Elveszettnek és magányosnak éreztem magam, miközben többször is megpróbáltam kommunikálni Vele. Ez egy kemény próbatétel, melyet el fogtok szenvedni, ha valóban hisztek Istenben. Ez a sátán módszere, hogy elvonjon benneteket Tőlem, mert egy idő után azt reméli, hogy feladjátok keresésemet, és visszaestek világi életmódjaitokhoz, mely ugyan örömet hoz majd nektek, de nem fog elégedetté tenni benneteket.

Nem tudjátok, hogy az ima meg tudja akadályozni, hogy ez megtörténjék? Nem értitek, hogy Én ezt azért hagyom jóvá, mert a javatokat szolgálja, és hogy ez egy része a kiképzéseteknek, hogy lelki erőt szerezzetek magatoknak, melyet csak ez által az elhagyatottság által lehet elérni?

Atyám útjait, nektek gyermekek, nehéz megértenetek. Bízzatok egyszerűen Bennem, Jézusotokban, és hívjatok Engem, hogy megadjam azokat a szükséges kegyelmeket, hogy Velem együtt harcolhassatok testvéreitek megmentéséért. Meg kell őket menteni azoktól a gonosz tervektől, amelyeket azok az erők készítenek elő világotokban, akik az ellenőrzést keresik fölöttetek a túlélésetekhez szükséges dolgokban.

Gyermekek, ne feledjétek, hogy Én olyan közel vagyok követőimhez, hogy amint a Nagyfigyelmeztetés megtörténik, hadseregem rögtön egy hatalmas ellenfele lesz majd a sátánnak.

A reményt, gyermekek, nem szabad elveszítenetek. Meg foglak menteni benneteket világotok borzalmaitól, mely teljes zűrzavarba került, s ennek okozója az Örök Atyámba vetett hit hiánya.

Mindez meg fog változni, amikor a világ tanúja lesz a bizonyítéknak, mely azért szükséges, hogy elfogadja az Atyaisten Létezését.

 

Jézusotok,

Az emberiség Megváltója

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer