Jelenlegi hely

Szűz Mária: Ajándékom a kígyó legyőzésére és megsemmisítésére

Nyomtatóbarát változat

2011. nov. 29. hétfő, 21:00

Gyermekem, mondd meg szeretett Fiam, Jézus Krisztus minden követőjének, hogy a védelmemet minden időben keresniük kell. A sátán napjai gyorsan a végéhez közelednek, ezért nagyon sok gyermekem van kitéve kísértésének.

Azáltal, hogy gyermekeim védelmemet és különleges kegyelmeimet kérik, a sátán nem tud ártani nekik, és nem tudja őket eltávolítani Fiamtól sem.

Ma mindenki a sátán célpontja lett, mivel ő most mindent bebarangol a lelkek romlására törekedvén. Az ő támadásai akkor a leggonoszabbak, ha ti Isten hűséges követői vagytok, és erős a hitetek. Gyűlölete az ilyen lelkek iránt fájdalmat és összezavarodást fog okozni.

Ő, a csaló, csak egyetlen célt tart szem előtt: minden lélek elcsábítását, mert ha már csak egyedül őt követik, megsemmisítheti még az örök megváltás esélyét is.

Imádkozzatok minden pillanatban, mert így megkaphatjátok a védelmemet a gonosz ellen. A Mennyei Atya által nagy Ajándékban részesültem: hogy legyőzzem és elpusztítsam a kígyót.

Ha Hozzám fordultok segítségért, Én mindig segíteni fogok, hogy visszafordulhassatok Szent Fiamhoz azért a vigaszért, melyet oly kétségbeesetten kerestek, és amely majd meg fogja nyugtatni a lelketeket.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok és mondjátok a Szent Rózsafüzért, mert ez a legerősebb fegyver, amely visszatartja a sátánt attól, hogy elpusztítsa az életeteket.

Köszönöm, gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra, mert fontos, hogy emlékeztesselek annak sürgősségére, hogy keresned kell a segítségemet, mert küldetésed e szakaszában kegyetlen támadás alá estél.

Menj békében.

 

A te Mennyei Édesanyád,

Mária, a Mennyország Királynője

A Keresztes Imahadjárat 10. imája

Szereteted lángjának hordozása

Segíts nekünk, drága Jézus, hogy Szent Nevedben félelem nélkül álljunk fel, és hordozzuk minden nemzetben Szeretetlángodat. Adj erőt nekünk, gyermekeidnek, hogy szembe tudjunk nézni azokkal a gyalázásokkal, amelyekkel szembesülni fogunk mindazok körében, akik nem igazán hisznek Irgalmasságodban. Ámen.”

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer