Jelenlegi hely

Meg fognak tagadni Engem, mondván, hogy Szent Szavam ellentmond Isten Igéjének

Nyomtatóbarát változat

2012. július 11., szerda, 19:30

Drága, szeretett leányom, te az Én fájdalmamat szenveded el ebben az időben, mivel sírok Isten számos gyermeke miatt, akik a halálos bűn állapotában halnak majd meg.

Ez annyira fájdalmas, hogy újra el kell viselnem azokat a szörnyű sebeket, amelyeket a Keresztre feszítésem során ejtettek rajtam.

Leányom fontos, hogy megértsd, ami veled történik, mert fel kell készülnöd arra, hogyan kezeld ezt a küldetést, amikor az hasonló fájdalmat okoz majd neked.

A gyalázkodásra, amelyet az Én Nevemben viselsz el, számítanod kell.

A múltban, amikor egy kiválasztott lélek Szent Szavamat közölte a világgal, éppen olyan megaláztatást szenvedett el, mint amilyet most te is elviselsz. Őket kigúnyolták, sértegették, nevetség tárgyává tették, és ami a legrosszabb, azzal vádolták őket, hogy csalók, mintha hazugságokat meséltek volna.

Engem szintén hazugnak neveztek. Engem is kinevettek. Azt mondták, hogy egy csaló, egy szélhámos vagyok, és hogy ellent mondok Isten Igéjének.

Mindenféle ürügyet kitaláltak annak bizonyítására, hogy egy szélhámos vagyok.

Ők még Isten, az Örök Atyám Szent Igéjét is felhasználták, hogy megpróbálják bebizonyítani, hogy amiről beszéltem, az tagadja a Szentírást.

Bárki mondhatja, hogy Isten Igéjét képviseli. Nagyon kevesen vannak, akiket komolyan vesznek azok közül, akik azt mondják, hogy Isten Igéjét kapják. Őket általában figyelmen kívül hagyják.

Azokat viszont általában megtapsolják, és a sátán álnok befolyása által elfogadják, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben beszélnek, de valójában mégsem azt teszik, hanem szándékosan hazugságokat terjesztenek.

Az igaz próféták esetében a Hangomnak oly nagy ereje van, hogy az nagyon erős reakciót fog kiváltani. Az ilyen esetekben az emberek vagy szeretettel fogják elfogadni a Hangomat, vagy teljesen elutasítanak majd Engem.

Azok, akik elfogadnak Engem, érezni fogják, hogy Szeretetem oly módon érinti meg a lelküket, mely által szívük lángra lobban, s akkor innen már lehetetlen a visszaút.

Azok, aki elutasítanak Engem, nem fognak figyelmen kívül hagyni. Ehelyett nevetségessé tesznek Engem, és rosszindulattal bemocskolják Szavamat, mely viselkedés ellentétben áll azon keresztény erényekkel, amelyről azt vallják, hogy a birtokukban vannak.

Meg fognak tagadni Engem, mondván, hogy Szent Szavam ellent mond Isten Igéjének, amint azt már megtették, amikor a Földön jártam.

Nekik nem sikerül megérteniük, hogy miért hoz létre ilyen erős reakciót az Én Szavam. Őket a sátán már megkísértette, és nem tudnak róla. Elővigyázatlanok lettek és megengedték neki, hogy az Irántam való szeretetüket elhomályosítsa.  

Szavamat senki sem fogja figyelmen kívül hagyni. Nem tudják ezt megtenni, mert így is, úgy is egy reakciót fog kiváltani, legyen az a Szeretet reakciója, vagy a gyűlöleté.

 

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer