Jelenlegi hely

A Nagyfigyelmeztetés sokak számára ijesztő esemény lesz, amikor úgy fog tűnni, hogy elérkezett a világ vége

Nyomtatóbarát változat

2012. július 12., csütörtök, 10:50

Drága, szeretett leányom, senki se becsülje alá azt a hatást, amellyel a Nagyfigyelmeztetés lesz az egész emberiségre.

A Nagyfigyelmeztetés sokak számára ijesztő esemény lesz, amikor úgy fog tűnni, hogy elérkezett a világ vége.

Sokan fognak tanúskodni arról, hogy amit látnak, az egy katasztrofális esemény, amint a Föld felszínéhez közel két üstökös megjelenik, majd összeütköznek, és felrobbannak.

A tűz lángjai az égen egy vulkánkitöréshez lesznek hasonlóak, és sokan tele lesznek félelemmel.

A vörös tűz sugarai, a Vérem Sugarai, Irgalmasságom Sugarai lesznek, mely mindnyájatok számára ilyen nagyszabású ajándékként adatik, és senki sem lesz képes megérteni, hogy valójában mi is történik.

Sokan egy tüzet fognak érezni, amely keresztülégeti testüket, mintha az a nap tikkasztó hősége lenne.

Belülről egy égető hőséget fognak érezni, amíg a megértés érzése képessé teszi őket arra, hogy a lelkük látványának tanúi lehessenek.

Sokan azt fogják érezni, hogy a Föld remeg, mintha egy földrengés lenne.

A talaj rázkódni, zúgni fog, és sokan össze fognak esni, megragadván mindent, amit csak tudnak, hogy az védelmükre szolgáljon.

De a föld nem fog megnyílni, és nem fogja elnyelni őket. Mert ez nem egy fizikai földrengés, hanem egy természetfölötti földrengés lesz.

Mielőtt ez megtörténik, az időjárás erősen megváltozik.

A robbanás után a Keresztem fog megjelenni az égen.

Sokan a bűnbánat és a szomorúság keserű könnyeit fogják sírni, és bűneik miatt a megaláztatás fájdalmát fogják elviselni.

Mások sikoltani és káromkodni fognak, mert a lelkük sötétsége miatt nem lesznek képesek a megvilágítást kibírni, amely egy Isteni jel, és el fogják utasítani Irgalmasságom fényét.

Ők a Pokol tüzének fájdalmától üvölteni fognak, amikor Irgalmasságom Jele megmutatja majd nekik azt a sorsot, ami rájuk vár, ha nem térnek meg, és nem változtatják meg útjaikat.

Azok a jó lelkek, akik szeretnek Engem, szintén szenvedni fognak, mert sokakat a bűn bemocskolt közülük, de ők azonnali feloldozást fognak kapni. Ők is meg lesznek alázva, amikor a büszkeség bűne meg lesz nekik mutatva.   

Azután sokan néhány napra otthon fognak maradni, és a szolgáltatások hiánya miatt gondoskodniuk kell majd magukról. Ezért van szükségetek a felkészülésre.

Ez egyben a szenvedés időszaka is lesz, amikor a lelkeknek a tisztítótűz fájdalmait kell majd elviselniük, amíg a megtisztulásuk meg nem történik. Ily módon sokan egy kinyilatkoztatást fognak megtapasztalni a lelkük állapotáról, és egy olyan alázatban lesz részük, amilyet eddig még sohasem tapasztaltak.

Nagyon sok ember el fogja fogadni mindazt, ami történt, és tudni fogják, hogy Kegyelmeim és Isteni Irgalmasságom nagy ajándékát kapták meg.

A megtérés globális lesz, és olyan nagyméretű, amire még nem volt példa Kereszthalálom óta.

Milliárdok fognak visszafordulni Istenhez, mert az Igazság nyilvánvalóvá válik majd számukra.

Ők pontosan tudni fogják, hogy mi fog történni az Ítélet Napján, és azt is tudni fogják, hogy hogyan menthetik meg a lelküket, mert Szeretetem beborítja majd őket.

Ők újra egészségesek lehetnek, elmében, testben és lélekben.

A Keresztem Isteni Irgalmasságom megnyilvánulásának a bizonyítéka lesz, amely már oly régóta meg volt ígérve az emberiségnek; és azt világszerte látni lehet majd az égen.  

Az Isteni beavatkozás ezen cselekedetének eredményeként, amely Isten gyermekeinek adatik, hogy felébressze őket szendergésükből, nyugalom fog leereszkedni az egész Földre.

De a bukott angyalok támadni fogják Isten gyermekeit, azon elkötelezett hadseregükön keresztül, mely Üdvösségem Kelyhét vissza fogja utasítani.

Elkeseredetten, kőszívvel és a sátán beszennyezésétől megfertőzve fognak azok ellen harcolni, akik Istent szeretik.  

Számuk nem lesz egyenrangú azok számával, akik az Igazságot követik, de a gyűlöletük arra fogja ösztönözni őket, hogy olyan gonosz tetteket terveljenek ki, amelyek ezt a békét és nyugalmat majd megsemmisítik.

Ezek majd egy tervet fognak kitalálni a világ meggyőzésére, hogy a Nagyfigyelmeztetés valójában csak egy kozmikus baleset volt, amelyet – amint majd mondani fogják –, a tudósok be tudnak bizonyítani. Sokan sajnos el fogják hinni, hogy valóban ez a helyzet, és Isten gyermekei közül sokan vissza fognak esni régi bűnös életükbe, amelyet addig éltek.

A lelkekért folytatott csata a kezdetét fogja venni, ami egy bizonyos időt igénybe vesz majd, egészen a végső összecsapásig, amikor a gonoszságnak Második Eljövetelem fog véget vetni.

Drága követőim, ne engedjétek, hogy ezek a kinyilatkoztatások félelmet keltsenek bennetek.

Ehelyett készüljetek fel erre a dicsőséges eseményre, és tegyétek lehetővé lelketek számára, hogy átölelje azt.

Fogadjátok el ezt a csodálatos Isteni Cselekedetet, hogy megerősítse elhatározásotokat, és hogy Szeretetem tovább terjedhessen családjaitok és barátaitok között.

Legyetek büszkék a Hozzám, Jézusotokhoz fűződő kapcsolatotokra, és segítsetek Nekem megmenteni azokat a lelkeket, akik meg fogják tagadni Irgalmasságomat.

Menjetek. Készüljetek. Örvendjetek, mert az idő közeledik.

Szeretlek benneteket.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer