Jelenlegi hely

A világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások, de az ima enyhítheti a büntetést

Nyomtatóbarát változat

2012. július 13., péntek, 4:25

Drága, szeretett leányom, fontos, hogy követőim ismerjék az események sorozatát, mert ennek megértése által olyan tudással lesznek megerősítve, mely képessé teszi őket arra, hogy segíteni tudjanak a büntetések enyhítésében.

A Nagyfigyelmeztetés, mint Örök Atyám utolsó mentsvára következik be annak érdekében, hogy az emberiség szíve elmerüljön Isten fényében, az Igazság fényében.

E fény nélkül a legtöbb ember a Pokol tűzébe lenne vetve, mert nem lennének méltók Atyám Királyságára.

Ez egy Nagy Irgalmassági Isteni Cselekedet, hogy Isten minden gyermekét elszakítsa a gonosztól, és bevigye őket jogos örökségükbe.

Mivel a Földet nagy sötétség borítja be ebben az időben, ahol Isten fénye csak pislákol, erre az Isteni Cselekedetre szükség van.  

Ez az esemény el fogja választani a jókat azoktól, akik a bűnben fulladoznak, de akik mégis makacsul ragaszkodnak a Fenevadhoz, és minden olyan dicsőséghez, amit ő ezen a Földön megígért nekik.  Az ilyen szegény lelkek számára ez egy időpocsékolás, mert nekik tudniuk kell, hogy számukra az idő rövid a Földön. 

A Földet egy Új Paradicsom fogja felváltani, amelybe a belépés meg lesz tagadva tőlük, ha visszautasítják Szeretetem és Irgalmasságom Cselekedetét

Sokan fognak a sötétben maradni. Sokan azonnal meg fognak térni. Ha az emberiség nagy része bűnbánatot tart, akkor a Nagy Szorongattatás nem lesz olyan nehéz.

A Világháborúnak nem lesz ugyanaz a hatása, ha az emberek többsége a Nagyfigyelmeztetés után bűnbánatot fog tartani.

A Világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De az ima még enyhítheti a büntetéseket.

Olyan erővel imádkozzatok, hogy a háború és az azt követő büntetés enyhíthető és elkerülhető lehessen. Egyedül csak az emberiség hite és az Irántam, Isteni Megváltójuk iránti hűsége képes ezt valóra váltani.

Leányom, nem Én, nem Jézusod az, aki ezt a rettenetes szomorúságot fogja hozni. Ezt az ember gonosz bűnei okozzák majd, akinek kielégíthetetlen a hatalomvágya, és az ellenőrzés vágya a pénz és a világ fölött, mert a saját hasznát keresi.

Bár követőim közül sokan türelmesen és lelkesen fogják várni Második Eljövetelemet, s közben egyre nagyobb zűrzavar lesz.

Sokan lépnek fel majd olyanok, akik magukról azt fogják állítani, hogy Én lennék az, a Messiás, és becsapják az embereket.

Emlékezzetek arra, amit már mondtam nektek, úgy fogok visszatérni a Földre, ahogyan elhagytam azt, amikor a felhőkön felemelkedtem.

Hagyjatok figyelmen kívül mindenkit, aki azt állítja, hogy testileg Én vagyok, mert ez nem fog megtörténni.

Követőim erősek lesznek az Irántam való szeretetük miatt, és nekik egyetlen vágyra kell összpontosítaniuk, mert ha az beteljesedik, akkor az Számomra örömet és vigaszt fog hozni. A lelkek megmentésének Küldetésére gondolok, minden lélek megmentésére, mielőtt újra visszajövök.

Ne feledjétek, hogy az Irántam való hűség az üdvösség és a jövő világának a kulcsa lesz, mely világnak soha nem lesz vége, mert ez lesz az Új Paradicsom, mely mindnyájatok számára felkínálja az örök életet.

 

Szeretett Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer