Jelenlegi hely

A megtisztulás ezen évében, gyermekeim meg lettek fosztva az anyagi jólét kényelmétől

Nyomtatóbarát változat

2011. december 15. csütörtök, 8:55

Drága leányom, a megtisztulás éve már majdnem a végéhez ért, és ennek következményeként az Én gyermekeim már mindenhol felkészültek a Nagyfigyelmeztetésre.

Sok gyermekem borzasztóan szenvedett 2011-ben. Háborúk, erőszak, gyilkosság és gyűlölet, s mindezt a sátán hadseregének mesterkedése idézte elő, mely megcsonkította és megölte értékes lelkeimet. Ez a gonosz hatalom egy szörnyű büntetést fog elszenvedni, ha nem fog bűnbánatot tartani a Nagyfigyelmeztetés után.

Sok gyermekem az anyagi jólét kényelmétől lett megfosztva, és olyan nehézségeket szenvedtek el, melyeket eddig még sohasem kellett elviselniük.

Ezeket a megpróbáltatásokat a sátán idézte elő és okozta az emberiség számára, de mindezt Én engedtem meg, hogy felhasználjam a lelkek megtisztítására. Talán most azt gondolod, leányom, hogy ez kegyetlenség, azonban erre szükség volt, hogy alázatra neveljem az emberiséget.

Most, amikor már sokkal tisztábbak a Szememben, megnyílt a szívük, hogy befogadhassák örök életük Igazságait. Ez azt jelenti, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt kevesebbet fognak szenvedni, mivel ezen az üldöztetésen már keresztülmentek.

Most már gyermekeim készen állnak Irgalmasságom Ajándékának a fogadására. Ez az idő majdnem elérkezett a világ számára. Légy türelmes, leányom. Sohase várd Tőlem azt, hogy az időpontot megismertessem a világgal, mert nektek ezt nem kell tudnotok, amint azt már többször is említettem.

Bízzatok Bennem, teljes mértékben, és akkor békességben lesztek.

A Nagyfigyelmeztetés Ajándékát akkor fogom elhozni, amikor erre már megérett az idő, és amikor gyermekeim a legkevésbé számítanak arra.

 

Szeretett Jézusotok, az emberiség Megmentője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer