Jelenlegi hely

Szűz Mária: A végidők prófétáját a Mennyország vezeti

Nyomtatóbarát változat

2011. december 16., péntek, 22:35

Gyermekem, azért jövök, hogy vigaszt hozzak a szívednek. Te, erős gyermekem, mostantól fogva képes leszel örömmel elfogadni és elviselni a szenvedést, és ezzel a kitartásodat fogod igazolni, miközben azért harcolsz, hogy hirdethesd drága Fiam, Jézus Krisztus Igéit.

Te, gyermekem, szétszaggatva érzed magad. Minden egyes napon új és egyre több kihívás mutatkozik Munkádban, sok közülük túl nehéz számodra.

Most itt az ideje, hogy félelem nélkül felfegyverkezz. Haladj előre és harcolj Fiamért, biztosítva, hogy Szent Szavát világszerte minél előbb meghallják, tedd ezt olyan gyorsan, ahogyan csak teheted. Ne késlekedj! Nincs helye a halogatásnak.

Szeretlek, gyermekem. Minden bántalom ellen teljes védelemben részesülsz. Nem veszed észre, hogy milyen kevés hatással van rád, amikor mások ezért a munkáért megtámadnak téged? Ez a felfegyverzés kegyelme.

Harcolj hadsereged katonáival a sátán elleni harcban, és segíts az egész emberiség megmentésében.

Te vagy a végidők igaz prófétája, akit a Mennyország vezet, hogy segíts megtéríteni a világot. A segítség gyorsan fog jönni. Készülj fel! Örvendj, mert ez egy nagy Ajándék.

Minden lépésednél vezetni fognak téged, csak bízzál Jézusban, és engedelmeskedj mindig Mennyei Atyámnak.

Légy bátor és elszánt, és haladj előre félelem nélkül a lelkedben.

 

Mennyei Édesanyád, az Angyalok Királynője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer