Jelenlegi hely

Szűz Mária: A reményt sohasem szabad feladni a félelem miatt

Nyomtatóbarát változat

2011. december 17. szombat, 15:30

Gyermekem, a világot minél hamarabb értesíteni kell arról a szeretetről és Irgalmasságról, melyet Fiam, Jézus Krisztus, minden egyes személy számára tartogat.

Ő mindenkit szeret, beleértve a langyos lelkeket, és azokat is, akik nem ismerik Őt.

Sohase kételkedj abban, hogy Ő azokat a lelkeket is nagyon szereti, akik nem élnek lelki életet. Ők a remény nagy kegyelmét fogják megkapni, amikor Fiam Irgalmassága betakarja majd őket.

A Mennyország örvendezni fog, amikor a Nagyfigyelmeztetés alatt ezeknek az embereknek megnyílik majd a szeme az Igazságra. Ez akkor fog bekövetkezni, amikor ők elfogadják azt a szeretetet és reményt, melyet ajándékozni fog nekik. Ez lesz a legnagyobb Ajándék, melyet valaha is kaptatok a Földön.

Gyermekem, az embereknek sohasem szabad elítélniük azokat, akik nem tisztelik Atyámat. Sohasem szabad feladniuk a reményt azokért sem, akik Fiamat is elutasítják. Ezeket a lelkeket Fiam mély gyengédséggel szereti, akiket Ő minden áron meg akar menteni.

A remény, gyermekem, a Mennyei Atya Ajándéka. Ezt sohasem szabad feladni a félelem és a nehézségek miatt. Fiam Irgalmasságának nincs határa. Ezt mindannyian meg fogjátok majd tapasztalni.

A reménynek és az örömnek kell uralniuk gondolataitokat, gyermekeim, mivel Fiam ilyen nagy Ajándékkal készül gyermekei megajándékozására, hogy megmentse a világot.

Ő azt akarja, hogy az egész emberiség részt vegyen majd ebben az oly Dicsőséges Béke- Korszakban, mely rátok vár.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy a Szeretet ezen Ajándékát minden lélek nyílt és alázatos szívvel köszöntse ezen a Földön.

A Nagyfigyelmeztetés lesz az, amely által Isten Irgalmassága végre megmutatkozik az emberiség számára.

Azt követően már nem lehet és nem is lesz kétség arra nézve, hogy Ő mennyire szereti és dédelgeti minden gyermekét.

 

Szeretett Édesanyátok, a Mennyország Királynője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer