Jelenlegi hely

Mondd meg nekik, hogy szeretem őket, azt szeretném, hogy szóljanak Hozzám

Nyomtatóbarát változat

2011. május 31., kedd, 10:00

Drága, szeretett leányom, ez számodra egy teljesen különleges utazás volt, ilyen rövid idő alatt. Belátom, hogy most már elfáradtál. Az üzeneteket nagy sebességgel kaptad, és több nyelven gyorsan terjesztik is ezeket, az egész világon, ami azt mutatja, hogy ezek az üzenetek mennyire sürgősek. Ez azt is megmutatja neked, hogy ez a munka Isteni vezetés alatt áll, ezért a formátuma a lehető legtökéletesebb.

Ezek az üzenetek, miközben tele vannak Tanításaimmal, valójában azért adattak, hogy még ebben az életben elmagyarázzák annak fontosságát nektek, hogy még ebben az életben kell a lelketek állapota után néznetek, amíg lehetőségetek van erre. Sok embert nyugtalanná tesznek ezek az üzenetek, amikor olvassák ezeket, különösen azokat nyugtalanítja, akik alig hisznek Istenben, az Örök Atyában. Sokan fognak megtérni. Egyesek aggódni fognak földi jövőjük miatt, akárcsak családjaik és barátaik miatt.

Ha megnyitják az elméjüket azelőtt a tény előtt, hogy Isten valóban Létezik, akkor lesznek felkészülve a második szakaszra. Ekkor kezdenek majd elcsodálkozni azon, hogy miért jön létre ilyen kapcsolat, miért tesz ilyen különleges lépést Jézus Krisztus, az Isten, az Örök Atya Fia; végül pedig egy végkövetkeztetésre fognak jutni.

Ez azért van, mert Én egyenként mindnyájatokat szeretlek, és meg akarlak menteni benneteket. Dédelgetni akarlak titeket, és el kell mennem a végsőkig, hogy közelebb tudjalak Szent Szívemhez hozni benneteket.

Meg akarom érinteni a szíveteket úgy, hogy lelketekben fény fakadjon. Ebben a világban nincs mitől félnetek, ha teljesen Rám bízzátok magatokat. Csodálatos terveim vannak mindannyitok számára, azoknak, akik Szent Szívemhez közelebb akarnak kerülni. A legkülönlegesebb Ajándékok várnak rátok. Ne féljetek a nyugtalan világtól, mert meg fogom védeni mindazokat, akik hisznek Bennem, és gondoskodni fogok a test szükségleteiről. Bízzatok Bennem, az emberiség Urában, aki még egyszer elküldetett, hogy megmentse az emberiséget az örök sötétségtől.

Úgy forduljatok Hozzám, mint ártatlan gyermekek

Nem kell imákat tanulnotok, ha járatlanok vagytok az imádságban. Igen, az ima nagyon hatékony, de minden, amire megkérlek benneteket az, hogy szóljatok Hozzám, beszélgessetek Velem, olyan módon, mint egy jó baráttal tennétek. Lazítsatok, és bízzatok Bennem. Kérjétek segítségemet. Irgalmasságom bőséges, és arra vár, hogy kiöntsem rátok. Bárcsak ismernétek együttérzésemet, amit a Földön mindnyájatok iránt érzek, még a bűnösök iránt is. Az Én gyermekeim akkor is gyermekeim maradnak, ha a bűn bemocskolja lelküket. Megvetem a bűnt, de szeretem a bűnöst.

Oly sokan félnek közületek attól, hogy rendszeresen könyörögjenek bocsánatért. Nem szabad nyugtalankodnotok. Soha. Ha őszintén megbánjátok bűneiteket, meg lesz nektek bocsátva.

A bűn, gyermekeim, egy állandó probléma lesz. Még a legjámborabb követőim is vétkeznek – és vétkeznek, újra és újra. Ez tény. Amint a sátán elszabadult, a bűn széles körben terjedt el. Sokan túlságosan szégyellnek Hozzám fordulni. Lehajtják fejüket, és becsukják a szemüket, ha rosszul viselkedtek. Túl büszkén és összezavartan újra elkövetik, mintha már el is lenne felejtve. Amit nem értenek az, hogy a sötétség sötétséget vonz maga után.

Vagyis, ha egyszer vétkeztetek, akkor sokkal egyszerűbb még egyszer vétkezni. Azáltal, hogy leblokkoljátok lelkiismereteteket, körbe és körbe forogtok szüntelen. Akkor a bűnös ki fog találni minden kifogást, csakhogy letagadhassa helytelen tettét. Továbbra is lejjebb és lejjebb esnek a spirálban, ez azért van, mert nem tudják, hogy hogyan kérjenek bocsánatot. Azért, mert az alázatosság fontosságát nem értették meg, lehetetlenek tartják, hogy Hozzám forduljanak.

Mint tudjátok, nem komplikált dolog bocsánatot kérni Tőlem. Ne féljetek Tőlem sohasem. Elvárom mindnyájatoktól, hogy legyen elég bátorságotok ahhoz, hogy elítéljétek saját bűneiteket. Ha ezt szokássá teszitek, akkor néhány különleges Ajándékban lesz részetek. Bűneitek beismerése után a kegyelem állapotába kerültök. Amikor az Eukarisztia Szentségét magatokhoz veszítek, egy olyan kiegyensúlyozott energiát fogtok érezni, ami meg fog lepni benneteket. Akkor, de csak akkor fogjátok megtalálni a valódi békét.

Semmi sem fog nyugtalanítani benneteket. Erősek lesztek, és nemcsak a lelketekben. Elmétek nyugodtabb és megfontoltabb lesz. Az életet másként, pozitív beállítottsággal fogjátok látni. Ki nem szeretne egy ilyen életet?

Gyertek vissza Hozzám, gyermekeim, a világban lévő eme szomorúság időszakában. Engedjétek, hogy megmutassam nektek a boldogságot, amelyben részetek lesz, ha visszatértek Hozzám.

Gondoljatok arra, hogy Életemet adtam értetek. Szeretetem nem ismer határt. Válaszolni fogok hívásaitokra. Minden, amit meg kell tennetek, hogy megkértek Engem.

A ti drága, szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer