Jelenlegi hely

Most válik valóra a Garabandáli jövendölés

Nyomtatóbarát változat

2011. május 31., kedd, 15:30

Drága, szeretett leányom, nagy utat tettünk meg ilyen rövid idő alatt. Ennek oka volt. Ez az egész idő azért kellett, hogy Szent Szavamat közölni tudjad a világgal, mert az szomjazik a Szeretetemre. Mégsem hallgatnak meg, mert nem akarják azt megismerni. Miközben hűséges követőim közül sokan éberek a bekövetkezendő változásokkal szemben, addig sok emberben semmi érdeklődés sincs azok iránt a figyelmeztetések iránt, amelyeket szeretett Édesanyám adott eddig a világnak. A Garabandáli jövendölések most válnak valóra. Készüljetek most fel erre az eseményre, mert csak egy pár hónapotok maradt arra, hogy felkészíthessétek lelketeket.

Kérlek, ne aggódj, leányom, mert tudom, hogy ezek az események elszomorítottak téged, hiszen gyermekeid jövőjére gondolsz. A Nagyfigyelmeztetés mindent megváltoztat. De újaitokon útelágazások fognak mutatkozni. Akkor az ember, ha felismeri Isten létezésének Igazságát, szabad akarata által két ösvény között választhat: a megváltás ösvényét, vagy az elkárhozás ösvényét.

A büntetés sok embert el fog pusztítani

Imádkozzatok nagyon azért, hogy az ember az elsőt válassza, mert ha nem ezt teszi, akkor a világnak a legszigorúbb büntetéseket kell elviselnie, miközben sok ember el fog pusztulni. Miért is kívánnák ezt gyermekeim? Mégis az ember, a bűn miatt, Ígéretemet el fogja utasítani, és a csaló ösvényét fogja követni.

Amint azt már elmondtam, nem fogom a Nagyfigyelmeztetés dátumát megadni neked, ezt csak néhány kiválasztott lélek ismeri.

Mert ha ezt a dátumot nyilvánosságra hoznám, akkor az emberek hamis alázattal keresnék megmentésüket.

Bízzatok Bennem. Minden jó lesz, gyermekeim. Ti áldottak vagytok, mert megkaptátok a kinyilatkoztatás eme Csodás Ajándékát. A világ azokban az elkövetkezendő hónapokban, amelyek a Nagyfigyelmeztetéshez vezetnek, kissé el fog csendesedni, és különösnek fog tűnni. Amikor ez (a Nagyfigyelmeztetés) megtörténik, bár látványos lesz, mert látható lesz az égen, mégis olyan csendes misztikus élmény lesz, hogy erre a saját lelkiismeretetekkel való hangtalan találkozásra jobban fel szeretettek volna készülni.

Ne felejtsétek: minél több ember lesz figyelmeztetve erre az eseményre, annál több lélek fog megmenekülni. Imádkozzátok, imádkozzátok Irgalmasságom Rózsafüzérét azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt meg fognak halni. Szükségük van imáitokra.

 

A ti Szerető Megváltótok Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer