Jelenlegi hely

A nagy összecsapás nyilvánvalóvá válik, és az ember el fog különülni az embertől. Testvér, testvér ellen szegül.

Nyomtatóbarát változat

2012. szeptember 5., szerda, 2:30

Drága, szeretett leányom, ebben a pillanatban egyik nemzet a másik után egy átmeneti fázison megy keresztül.

Egyetlen nemzet sem zárkózhat el a felismerés elől, hogy nagy változás van a levegőben.

Nemcsak a törvényeket kezdik megváltoztatni, amelyek országaikat irányítják, hanem az egykor meglévő hitük is, úgy tűnik, elpárolgott.

Egyre kevesebb pap és szolga lép elő Katolikus Egyházamban, hogy megvédje Isten Törvényeit.

Még az Irántam való hűségüket sem kiáltják nagy hangon. Ehelyett hangjuk csak egy suttogás azok nagy lármájában, akik az önszeretetre ösztönöznek és elősegítik azt.

Isten Szavát az ateisták hangjai falják fel, akik elrejtik hangjukat a kormányzati törvények palástja mögé, melyek az úgynevezett igazságszolgáltatás és a tolerancia nevében módosulnak, állítólag mindenki javára.

Ezeket a hazugságokat azzal a céllal mutatják be nektek, hogy ne csak Atyám Szava semmisüljön meg, hanem a Kereszténység is az egész világon.

A hitehagyás futótűzként terjedt el, és szinte elérte a végső határát.

Ez Isten beavatkozásának ideje. Elég a hazugságokból. A Hazugság Királya mindenhol megtéveszti Isten gyermekeit. Ne kövessétek kormányaitokat, melyek Isten Szaváról azt hirdetik, hogy hazugság.

Ne fogadjátok el azokat az új törvényeket, amelyek a halálos bűnt helyeslik. Küzdjetek mindannyian. A mellett álljatok ki, ami helyes.

Ne engedjétek, hogy a törvények, melyeket a Hazugság Királya vezettet be, a feneketlen kútba rántsanak benneteket és családjaitokat.

Ha engedtek azoknak a törvényeknek, melyek hitetek gyakorlását tiltják, szenvedni fogtok. Lelketek hiányolni fogja a táplálékot, és ti el fogtok távolodni Tőlem.

Ha elfogadjátok a gyilkosságot és az abortuszt, és nem szálltok szembe az ilyen gonoszsággal, akkor országotok Isten Keze által lesz megbüntetve.

Miközben a hitehagyás továbbra is mindenhol terjed, a másik oldalon a megtérés növekszik, és hamarosan a kettő összeütközik.

A nagy összecsapás nyilvánvalóvá válik, és el fog különülni ember az embertől. Testvér, testvér ellen szegül. Szomszéd, szomszéd ellen.

Két tábor lesz. Azoké, akik szeretik Istent, és azoké, akik nem.

Én minden léleknek megadom az esélyt, hogy eldöntsék, melyik táborhoz szeretnének tartozni, abban a reményben, hogy Engem fognak választani, szeretett Megváltójukat.

Ti, Tanítványaim, imáitok által, különösen a „Védettség Kegyelméért” Litánia imádkozása által még több lelket hozhattok Hozzám.

Aztán Én a jókat a Keblemre ragadom, amint az meg volt jövendölve, és egy szempillantás alatt ők biztonságba lesznek helyezve.

Az Ígéretem az, hogy megmentem az emberiséget.

De a végső döntés minden egyes lélekre van hagyva, a saját szabad akaratára.

 

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer