Jelenlegi hely

Összezavarodottság visszajövetelem valódi értelmével kapcsolatban

Nyomtatóbarát változat

2011. május 20., péntek 10:00

Szeretett leányom, sok ember szeretné tudni, hogy valójában mit is jelent az Én „Visszajövetelem”. Szóval, hadd magyarázzam el.

Először azért jöttem a világba, hogy megváltsam az emberiséget az örök sötétségtől, és hogy az Örök Élet részesei lehessetek. Isten, az Örök Atya Irgalmasságából elküldött Engem, hogy életet kaphassatok, mert ez addig, Ádám és Éva bűnei miatt nem lett volna lehetséges. Ezúttal azért jövök vissza, hogy megjutalmazzam mindazokat, akik Engem követnek.

Ezzel az eseménnyel kapcsolatban sok zűrzavar van a világban. Sok ember azt hiszi, hogy Visszajövetelem a világ végét jelenti. Ez nem így van, mert a világvége helyett ez a végidőket fogja jelenteni, amikor a sátán és követői, akik elmondhatatlan nyomort okoznak a világnak, 1000 évre száműzve lesznek a Földről.

A Földi Új Paradicsomról

Ez az új Paradicsom, amelyet megígértem nektek, akkor fog létrejönni, amikor Ég és Föld eggyé olvad. Az új élet, amelyet minden hűséges hívemnek adni fogok, tele lesz szeretettel és dicsőséggel. Nektek, híveim, nagyon sokat kell majd szenvednetek, amíg ez az átmenet megtörténik. Azért, hogy a világnak segítsek felkészülni erre a nagy eseményre, előbb Irgalmasságom nagy Ajándékát hozom el nektek. A Nagyfigyelmeztetés mindenkinek esélyt fog adni arra, hogy láthassa bűneit, amelyekkel megbántanak Engem, és lehetővé teszi az Igazság megismerését. Csak akkor fogjátok igazán megérteni azt a szomorúságot, amelyet érzek, amikor majd megértitek a bűn szennyét, amely bennetek van.

Egy pillantás arra, ami az ítéletkor majd történni fog

Azáltal, hogy megengedem nektek, hogy Irgalmasságom cselekedetének részesei legyetek, egy valódi pillantást vethettek arra, ami a Végső Ítéletkor történni fog. Ezen az úton kaptok még egy esélyt arra, hogy visszatérjetek Hozzám. Amint látjátok, mindnyájatokat szeretem, olyan mélyen és szenvedélyesen, hogy megteszek értetek mindent, ami csak lehetséges, csakhogy a sátán karjaiból kimenthesselek benneteket.

Figyelmeztetlek benneteket, hogy a sátán megnöveli aktivitását, melyet testvéreitek által fog elkövetni azért, hogy még a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezése ellenére is, elszakítson titeket Tőlem. Most nyitottnak kell lennetek, és minden emberi gondolkodási módot félre kell tennetek, hogy el tudjátok fogadni létezésetek Igazságát a Földön. Minden hazugságot, amelyet a tudomány, és az emberi logikus gondolkodás által fogalmaznak meg, arra használnak fel, hogy távol tartsanak benneteket az Igazság elfogadásától.

A sátán nem akarja, gyermekeim, hogy ti Hozzám jöjjetek. Meg kell törni fojtogató szorítását, de ezt csak a ti segítségetekkel lehet megtenni. Ne hagyjátok, hogy hazugságai által összezavarja ítélőképességeteket. Nagyon nehezetekre fog esni, hogy érveléseit, gúnyolódásait és csúfolódásait el tudjátok hárítani, mert ő ilyen módon munkálkodik.

 

A Sátán más emberek által fog cselekedni, hogy elriasszon titeket

Sokan közületek nem fogják tudni, hogy a sátán más emberek által fog dolgozni ellenetek, olyanok által, akiket nagy tiszteletben tartotok. De ő pontosan így dolgozik. Olyan szegény lelkek által fog működni, akik a sötétséghez vonzódnak. Ő biztos akar lenni abban,  hogy gátolt elképzeléseik legyenek dicsőségem Igazságáról és az Örök Élettel kapcsolatosan, amely jogosan illetne meg benneteket. Sohasem szabad megengednetek, hogy az Irántam való szeretetetekre befolyása legyen. Ne feledjétek: mivel ő ezt a harcot nem nyerheti meg soha, azok a szegény lelkek, akik követik őt, vele együtt a pokolba lesznek vetve. Ha az Örök Életre vágyódtok, akkor használjátok ki ezt az időt a Földön, ameddig még tudjátok, hogy megtagadjátok a sátánt.

1000 évig fogok uralkodni a Földön

Leányom, Én 1000 évig fogok uralkodni a Földön. Ne kövessetek el hibákat, mert Én most átvettem az irányítást az események fölött a világban. Most előkészítettem az utat a földi Királyságomhoz, és ez az idő közel van, sokkal közelebb, mint azt sokan gondolnák. Örüljetek ennek a hírnek, mert ezt mindenki örömmel fogja fogadni. Akkor a szenvedés mindenki számára meg fog szűnni. Lángra fogja lobbantani a szeretet és a dicsőség forrását, hogy minden embernek része legyen benne.

Ez az új Paradicsom meghaladja majd minden felfogóképességeteket, de halljátok a következőket: ez az új Élet, amely gond és baj nélküli élet lesz, minden hűséges hívemnek fel lesz kínálva. Nem lesz szükségetek semmire sem. Mindent Én fogok a rendelkezésetekre bocsátani. Egyenként mindenki, aki ezt a dicsőséges Királyságot választja, el fog csodálkozni azon az értékes gyöngyszemen, ami ott fog várni rátok. Most imádkozzatok, hogy testvéreitek megnyissák szemüket az Ígéretek Igazsága előtt, amelyet Én ígértem meg, hogy ők is bejuthassanak ebbe a Földi Új Életbe.

 

A ti szerető Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer