Jelenlegi hely

A szülők felelőssége a mai világban

Nyomtatóbarát változat

2011. május 19., csütörtök; 18:15

Szeretett leányom, a világ most a kétségbeesés legnagyobb mélységét érte el, mert nem hisznek Isten, az Örök Atya létezésében. Még a kis gyermekek is szórakozva tagadják létezését. Az üres, megkeményedett lelkek nemcsak Örök Atyámat bántják meg, hanem nekem is mély szomorúságot okoznak.

Olyan mélyre süllyedtetek, gyermekeim, hogy minden veletek született lelki érzést eldobtatok magatoktól. Mit gondoltok, meddig fokozódik még a világ és a materializmus iránti szeretetetek? Azokhoz szólok közületek, akiket leköt a gazdagság és a kényelem vonzalma: tudnotok kell, hogy nemsokára mindezt elveszik tőletek, amely egyik része lesz az elkövetkezendő megtisztulásnak.

A szülők felelőssége…

Miért tanítjátok meg gyermekeiteknek az ember által csinált materializmus fontosságát, amely szegény kis lelkük kárára válik? A ti elsődleges célotok most az, hogy megtanítjátok gyermekeiteket arra, hogy milyen fontos dolog a gazdagság megteremtése. Csak ritkán tanítjátok őket arra az erkölcsre, amelyre szükségük lesz felnőtt korukban, hogy tiszteletet mutassanak mások iránt; hogy megértsék a becsületesség fontosságát; és hogy mennyire fontos megértéssel lenniük testvéreik iránt.

Sajnos, az Én gyermekeim a lelki ösvényen teljesen elvesztették azt az utat, amely nagyon fontos, hogy a végérvényes rendeltetési helyre elérhessenek. Nincs szégyenérzetetek? Mikor fogjátok megérteni, hogy a pénz és az általa elérhető dolgok kényszerű szeretete katasztrófával végződik? Majd csak akkor fogjátok megérteni, hogy milyen egyedül vagytok, ha ebből a kényelemből, amely után oly nagyon vágyakoztok, meztelenre vetkőztetnek benneteket.

Addig hallgassatok Rám, amíg még tudtok. Helyezzétek előre mindazt, ami családjaitok javára szolgál, mert ez így a helyes. Gondoskodjatok róluk. De ne bátorítsátok gyermekeiteket arra, hogy a vagyon rabjai legyenek, és arra sem, hogy hírnevet szerezzenek maguknak, mert akkor a sátán karjaiba taszítjátok őket. Gyermekeitek általatok születtek meg, így általatok kapták a fizikai életet. De mégis Isten, az Örök Atya teremtette őket azáltal, hogy lelket adott nekik.

Mindenképpen legyetek felelősségteljesek, mint szülők azáltal, hogy fizikai szükségleteiket kielégítitek. De ne feledjétek, hogy lelküknek táplálékra van szükségük. Tanítsátok meg őket Tanításaim Igazságaira, és arra, hogy milyen fontos, hogy a saját lelkükkel is törődjenek. Csak így tudjátok megadni gyermekeiteknek a valódi táplálékot lelkük és testük számára, amelyre szükségük van, mert csak így fogják tudni élvezni az Örök Életet.

 

A ti szerető Isteni Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer