Jelenlegi hely

Tiszteljétek Atyámat

Nyomtatóbarát változat

2011. május 18., szerda, 17:00

Szeretett leányom, hiányoltam azt az időt, melyet ígéreted szerint Rám akartál szánni. Megértem, hogy nagyon elfoglalt az életed, de ne feledd, hogy Én Vagyok az Élet, amelyet a mindennapi teendőd mellett előnyben kell részesítened.

Itt az ideje, hogy az emberek becsületesen átgondolják életüket

Eljött az ideje annak, amikor az embernek becsületesen át kell gondolnia az életét.

Minden ember világszerte fel kell, hogy tegye a következő kérdést önmagának: Hiszem-e azt, hogy Isten, az Örök Atya valóban létezik, vagy nem? Miközben a megjövendölt végidő egyre csak közeledik, sok elhatározást kell hoznotok: Elfogadjátok-e gyermekeim azt a tényt, hogy benneteket az Örök Atya teremtett? Ha igennel válaszoltatok, akkor feleljetek a következő kérdésre: Mennyi időt fordítotok arra, hogy köszönetet mondjatok Neki az élet ajándékáért, családjaitokért, vagy barátaitokért? Továbbá az otthonaitokért, ahol éltek, vagy az élelemért, amit esztek? Ha ezt nem teszitek meg, akkor nem vagytok az Igazság követői.

Mutassatok tiszteletet Atyám iránt

Mindazoknak, akik valóban hisznek Istenben, a mindenség Teremtőjében, a következőket mondom: Nem tudjátok, hogy az ima életfontosságú számotokra, ha azt akarjátok, hogy részesei legyetek az elkövetkezendő Dicsőséges életnek, amelyet Ő előre eltervezett nektek? Beszélgessetek Vele minden nap. Adjátok meg Neki azt a tiszteletet, amelyet megérdemel, mert ha nem mutattok figyelmességet Iránta, akkor Engem bántotok meg.

Minden hűséges hívemnek azt mondom: Én, a ti Isteni Megváltótok, Jézus Krisztus, most azért szólítalak benneteket, hogy megértsétek, mennyire fontos tisztelni Atyámat. Sajnos nem adják meg Neki azt a kellő figyelmet, amit megérdemelne.

Sok embernél olyan Istenkép alakult ki az Atyáról, mintha Ő szigorú lenne, vagy félelemkeltő, és haragos. Olyan a tiszteletetek Iránta, hogy az már fúrja az oldalát. Ha tudnátok, hogy mennyire vágyódik a szeretetetekre, akkor már ebben a pillanatban térdre borulnátok, és kérnétek Tőle, hogy bocsásson meg nektek.

Kérlek benneteket, imádkozzatok Istenhez, az Atyához. Szüksége van a ti szeretetetekre. Szüksége van odaadásotokra.

Az Atyámnak felajánlott ima sok kegyelmet hoz számotokra. Ha az Én nevemben kéritek Őt, hogy védjen meg és mentsen meg benneteket, csak ritkán utasítja vissza kéréseteket, Szent Akaratának megfelelően.

Isten, az Örök Atya nagyon szeretetteljes, együtt érző, és az Iránta való hűség nagy kegyelmeket és gyógyulást fog hozni a világnak.

Imádkozzatok Atyámhoz, hogy elhárítsa a globális katasztrófákat

Imádkozzatok Atyámhoz, az Ő szeretett Fia nevében, hogy elhárítsa a globális katasztrófákat, és imáitokat meg fogja hallgatni. Továbbra is nagyon kevés keresztény kéri az Ő segítségét. Ő szeretetteljesen alkotta meg az embereket, a saját képmására, de ezt elfelejtették. Tiszteljétek, dicsőítsétek Őt, ami most nagyon fontos, hogy segítsen a természeti katasztrófák enyhítésében, melyek a Nagy Szorongattatás idején a Földön be fognak következni.

Atyám a kezében tartja a világot. Gyermekei azonban már nem tisztelik, vagy már nem imádják Őt. Miközben a sátán továbbra is lopja a lelkeket, sokan megfeledkeznek arról a tényről, hogy csak egy Hatalom létezik, és ez Isten Hatalma. Ő Irgalmasságában meg fogja hallani segélykiáltásaitokat. Kérlek benneteket, hívjátok Őt, különösen most, a nagy Megpróbáltatások idején.

Szeretett Megváltótok, Isten, az Örök Atya Fia, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer