Jelenlegi hely

A pénz, és ha abból túl sok van, megrontja a lelket

Nyomtatóbarát változat

2011. augusztus 21. vasárnap; 23:00

Drága, szeretett leányom, ma éjjel azért látogatlak meg, mert a világban egy tartós erőszak kitörése van folyamatban, amint egyik nemzet a másik után bombázni fogja egymást, hatalmat és dicsőséget keresve. Imádkozzatok mindazokért a lelkekért, akik ebben az erőszakban meg fognak halni, hogy Atyám Királyságában kegyelemre találjanak.

Leányom, a világ most fogja elszenvedni az előre megjövendölt változásokat, hogy megtisztuljon annak érdekében, hogy az emberek méltók lehessenek Ígéretemre. Továbbra is meg lesz engedve, hogy azok a kapzsi emberek, akik a hirtelen anyagi összeomlásukért felelősek, megfosszák őket az anyagi javaktól. Ahogy ezek a megpróbáltatások fokozódnak, úgy fognak ezek a gyermekek is megszabadulni a sátán üres ígéreteinek bilincseitől, ő (a sátán), aki elcsábítja a gazdagokat azáltal, hogy még többet ígér nekik, most az egész világ láttára továbbra is kérkedik az illetlen, közönséges ocsmányságával. Ezt azért fogja tenni, hogy gyermekeim ne csak irigykedjenek majd a gazdagokra és hírességekre, hanem majd minden tőlük telhetőt megtegyenek azért, hogy utánozzák őket. Miközben a sátán gyermekeimet ebbe a fészekbe vonszolja, ahol a jelentős gazdagság külső látszatának elérése számukra egy fontos célnak fog tűnni, sikeresen el fogja távolítani őket az Igazságtól.

Amint megfosztottan és meztelenül maradtok, Én újra fel foglak benneteket öltöztetni, gyermekeim, csak ezúttal ez a fegyver palástja lesz, melyet arra a célra terveztek, hogy védelmet nyújtson nektek a rossz emberek gonoszságaitól. Amint fel lesztek vértezve, készen álltok majd arra, hogy egy más életfelfogással menjetek ismét a világba. Egy olyan életfelfogással, amelyben a felebaráti szeretet a legfontosabb célt fogja jelenteni. Ha egymás iránt szeretetet mutattok, akkor az Irántam való valódi szereteteteket bizonyítjátok.

A jólét és gazdagság látszata, amelyhez nagyon kevés gyermekem férhet hozzá a világban, nem több mint látszat. Mert nincs mögötte semmi. Ti is kísértve lesztek, hogy hasonló gazdagság után kutassatok, miközben a csaló arról győz meg benneteket, hogy vágyódnotok kell a nagy gazdagság és hírnév után. Az Igazság az, hogy míg ti üres és értelmetlen vágyaitok kergetésével vagytok elfoglalva, figyelmen kívül hagyjátok kötelességeiteket Velem szemben.

Soha ne engedjétek, hogy a gazdagsággal és a hírnévvel való kérkedés elcsábítson benneteket, tudván azt, hogy a pénz, és ha abból túl sok van, megrontja a lelket. Mindazok, akiknek olyan sok pénzük van, hogy nem valószínű, hogy még ebben az életben el tudják költeni, oda kell adniuk azoknak a szerencsétlen embereknek, akiknek az élelemre is kevés jut. Ha ezt megteszitek, megmenthetitek lelketeket. De ha még többre éheztek, habár már elég van ahhoz belőle, hogy egy egész nemzetet etessetek és ruházzatok, akkor éhezni fogtok. Az élet kenyere számotokra az, hogy alázatosan elfogadjátok az egymás iránti szeretetet, amit Én tanítottam nektek. Felebarátaitokat szeretni azt jelenti, hogy azokkal törődtök, akiknek semmijük sincs.

Ébredjetek fel, és fogadjátok el az Igazságot, még mielőtt túl késő lenne. Sokkal nehezebb Atyám kegyelmére találniuk azoknak, akik nagy anyagi vagyonnal rendelkeznek, kivéve, ha csak meg nem osztják azt másokkal. Emlékezzetek erre. Mindazoknak, akiknek kevés van, de irigykednek azokra, akiknek látszólag minden anyagi kényelmük megvan, amire ők is vágyakoznak, azt mondom, hogy óvatosnak kell lennetek. Csak egyetlen palota létezik, amelybe meg kell próbálnotok belépni, és ez az a palota, amely a földi Új Paradicsomban vár rátok. Csak azok fogják a kulcsot megkapni, akik a szívükben, az elméjükben és a lelkükben is egyaránt alázatosak.

 

A ti szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer