Jelenlegi hely

Próbálkozások egy világpénznem európai bevezetésére

Nyomtatóbarát változat

2011. december 9. péntek, 23:28

Drága, szeretett leányom, mennyire szeretném, ha gyermekeim, különösen azok, akik Európában az elnyomás miatt szenvednek, egyszerűen Atyámhoz fordulnának segítségért.

A gonosz csoport, amelyre időről időre többször is hivatkoztam, most megpróbál közelebbi kísérletet tenni arra, hogy a világ e részén, szegény gyermekeimet ellenőrizhesse.

Nekik, akik ártatlan gyalogosok (sakk) egy világpénznem bevezetésének könyörtelen tervében, hogy egész Európát ellenőrizhessék, most keményen imádkozniuk kell Isten, a Mindenható Atya segítségéért.

Sohase engedjetek, gyermekek, ennek az üldöztetésnek, melyet a zárt ajtók mögött irányítanak. Imádkozzatok a körülmények enyhítéséért. Hívjátok az Atyát az Én Nevemben, szeretett Fia, Jézus Krisztus Nevében, hogy hárítsa el ezt a válságot, és mondjátok a következőket:

Atyaisten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevére kérlek, állítsd meg ezt a förtelmet gyermekeid ellenőrzésére. Kérlek, védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, hogy békére és méltóságra találhassanak, hogy gonosztól mentes életet élhessenek.

Leányom, az ima véget tud és véget is fog vetni ezeknek a baljós terveknek.

Isten, az Örök Atya, amint azt már mondtam, meg fogja büntetni azokat, akik ezért a gonosz tervért felelősek, ha nem térnek vissza a Mindenható Teremtőjükbe vetett hitükhöz.

Bízzatok Bennem. Bízzatok Örök Atyámban, és imádkozzatok, hogy az üldözés megállításra kerüljön, még mielőtt a valódi terv a lelkek elpusztítására, ellenőrzésére és sérülésére végül is napvilágra kerül.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer