Jelenlegi hely

Szűz Mária: „Én ugyanazt a szenvedést éltem át”

Nyomtatóbarát változat

2011. december 8. csütörtök, 21:10

Gyermekem, amikor Jézus Krisztust, az emberiség Megváltóját a világra hoztam, olyan voltam, mint minden anya. Szeretetem gyermekem iránt annyira lenyűgöző volt, hogy könnyekre fakadtam, amikor először megláttam szép arcát. Mégis tudtam, hogy az a szerep, amelyet elfogadtam, nem lesz könnyű, bár abban az időben soha sem fogtam fel, milyen nehéz is lesz ez az utazás.

Amikor gyöngéden szeretett gyermekem drága arcára néztem, akkor semmi más nem számított, egyedül csak az a vágyam, hogy megvédjem Őt mindenkor, bármi áron.

Szívem akkor is egyesülve volt Fiam Szívével, akárcsak ma. Ugyanez a Szív az Ő egész földi életén keresztül együtt szenvedett vele.

Minden örömet, amelyet Ő érzett, én is érezni tudtam. Nevetése Nekem is mosolyt hozott az arcomra. Bánata mély fájdalmat okozott nekem.

A Keresztre feszítés alatti megkínzása testem minden csontjában érezhető volt. Minden szeg, mely húsát keresztülfúrta, az enyémet is keresztülfúrta. Mert minden ütést és rúgást, melyeket az üldözőik okoztak neki, Én is éreztem.

Ugyanazt a szenvedést tapasztaltam meg én is, bár a sok kínzáson, melyet elszenvedett, nem voltam jelen, mivel ez rejtve volt előttem és tanítványai előtt.

Ma ugyanúgy együtt szenvedek Fiammal, mint annak idején. Amikor Őt a mai világban kigúnyolják, és a nyilvánosság előtt nevetségessé teszik – a színpadon és a médián keresztül – különösen az ateisták, akkor Én keserű könnyeket sírok.

Amikor drága Fiamat sírni látom a bűnök miatt, amelyeknek Ő minden nap tanúja, együtt sírok Vele. Látom, érzem és átélem az emberiség miatti állandó szenvedését.

Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója, sokat szenvedett értetek, de mégis nagyon szeret mindnyájatokat.

Mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, hogy teljesíthessem legdrágább Kívánságát, hogy a Földön minden egyes lélek megmeneküljön a gonosz karmaiból.

Ha ez a Küldetés majd sikerrel jár, akkor, és csakis akkor tudok majd végül békében örülni, amikor gyermekeim egyesülnek majd az Új Paradicsomban.

Imádkozz, gyermekem, hogy mindazok, akik a lelkek megmentésért imádkoznak, egyet se zárjanak ki.

Menj békében, és folytasd ezt a legfontosabb feladatot szeretett Fiamnak.

Én minden időben védelmezni foglak téged.

 

Szeretett Édesanyád,
A Mennyország Királynője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer