Jelenlegi hely

Sok ember Kereszténynek vallja magát, de nem szeret Engem

Nyomtatóbarát változat

2014. augusztus 5. hétfő, 14:16

Drága, szeretett leányom, most, hogy elterjedt az Igazság arról, aminek be kell következnie, a Hozzám való megtérés követi azt mindenhol, ahol imádkozzák az Én Imáimat az emberiségért. Maradékom nőni fog és megsokszorozódik, akárcsak ellenségeim. Ahova Hadseregem megy, e Munka ellenségei is könyörtelenül követni fogják. Küzdelem, rúgás, méreg köpése – a gonoszságról fogjátok felismerni őket, amelyeket a szájukon köpnek ki. Arról a bánásmódról fogjátok felismerni az Enyéimet, ahogyan őket az Én Nevemben rágalmazni fogják.

Soha nem szabad elveszítenetek a bátorságotokat a gyűlölet arcával szemben. Meg kell értenetek, hogy az ilyen esetekben ki az, aki a (háttérben) dolgozik, és egyáltalán ne legyetek elismeréssel iránta, mert azzal egyszerűen felhatalmazzátok őt.  A gonosz befolyása, amelyet Isten gyermekeire gyakorol, nyilvánvaló és látható a megosztottságokban, melyek elválasztják egymástól a nemzeteket: a gyilkosságok, az üldöztetés, és a Kereszténység eltörlésére tett kísérletek.

Sok ember Kereszténynek vallja magát, de valójában nem szeretnek Engem. Ők megbántanak Engem, és nagy szégyent hoznak Rám. Másokat keményen elítélnek, és nem érzik bűnösnek magukat; lelkiismeret furdalást sem éreznek, amikor másokat rágalmaznak, csak egy égető vágyat arra, hogy a gyűlöletet támogassák. Gyávák mindazok, akik a jámborság vallásos fátyla mögé bújnak, és azt merik állítani, hogy más ember nem alkalmas arra, hogy szolgáljon Engem. 

Bátorkodnak előírni másoknak azt a módot, ahogyan azt ők gondolják, hogy mit jelent Kereszténynek lenni, miközben annyira tele vannak Irántam való gyűlölettel. Soha nem szabad olyan emberrel foglalkoznotok, akinek gyűlölet van a szívében, s közben azt mondja, hogy az Én Nevemben beszél. Hagyjátok őt figyelmen kívül. Imádkozzatok érte. Mert ha ti igazán szerettek Engem, akkor mindenki iránt együttérzéssel fogtok viseltetni.

Ti nem fogtok soha másokat elítélni, rágalmazni, vagy másokról hazugságokat terjeszteni, majd pedig vakmerően azt mondani, hogy Tőlem valók vagytok. Távozzatok Tőlem. Hamarosan a Színem elé fogtok állni, és arra lesztek felszólítva, hogy adjatok számot cselekedeteitekről.

A Kereszténység az az életerő, amely fenntartja a világot. Én Vagyok a Fény, mely elválasztja az éjt a nappaltól, Nélkülem a sötétségben bukdácsolnátok. Jöjjetek Hozzám úgy, ahogyan azt Én kérem tőletek, vagy egyáltalán ne jöjjetek.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer