Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Fiam senkit sem küldött, hogy elvonjon benneteket ezektől az Üzenetektől

Nyomtatóbarát változat

2014. augusztus 6. szerda, 13:00

Drága gyermekeim, figyeljetek azokra, akik Fiam, Jézus Krisztus Nevében üldöznek benneteket, mivel ők nagyon gondosan a szentség álarca mögé rejtőzködjenek. A gonosz soha nem fogja magát annak mutatni, aki ő valójában, mivelhogy túl ravasz. Ehelyett a szeretet látszatával fog közeledni hozzátok az általa befolyásolt lelkeken keresztül, és sokan áldozatul fognak esni ennek a csalásnak. Az általa használt szavak nyugtatónak és csábítónak tűnhetnek, de egy kellemetlen érzést fognak a lelketekben hagyni.

Amikor Örök Atyám parancsára Üzenetek adatnak a világnak, azok soha nem fognak követeléseket támasztani veletek szemben. Ezek (az üzenetek) soha nem fognak egyetlen embert sem felhatalmazni arra, hogy fölöttetek hatalmat gyakoroljanak, vagy hogy bármelyik élő személy iránti hűségesküre ösztönözzenek benneteket. Minden Dicsőség az Istené kell, hogy legyen.

Egyetlen ember sem ígérhet nektek üdvösséget, mivel az egyedül csak Istentől jöhet. Felkészíthetitek a lelketeket, ahogyan azt Fiam, Jézus Krisztus tanította nektek, és a Szentségekhez járulhattok. Megkaphatjátok a Kegyelem Ajándékait, amelyek általam, a Szeplőtelen Szűz Mária által adatnak nektek, de nincs szükségetek senki engedélyére ahhoz, hogy méltókká váljatok Fiamat szolgálni ebben, vagy bármelyik más küldetésben, amelyek a Mennyország jóváhagyásával történnek.

Fiam ellenségei – mivel mindenütt ott vannak – ravasz módon megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy elvakítsák az emberiséget Fiam Megígért Igazságára, hogy újból eljön. Ő hamarosan vissza fog térni, és akkor az Igazság ismertté fog válni, és mindaz, amit megígért, napvilágra fog kerülni. Az Úr nagy Napjáig nektek egyedül csak Fiamra kell összpontosítanotok, és minden bizalmatokat Belé kell helyeznetek.

Fiam senkit sem küldött, hogy elvonjon benneteket ezektől az Üzenetektől, amelyek a maguk nemében az utolsók; és bárki, aki az ellenkezőjét állítaná, az nem Tőle jön.

Bízzatok, bízzatok, bízzatok Fiam Irgalmában. Hallgassatok arra, amit tanított nektek – minden benne van a Szent Bibliában. Szavai egyszerűek, nem bonyolultak. Csak kövessétek Tanításait, amelyek már több mint kétezer évesek, s aztán békére fogtok találni.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer