Jelenlegi hely

A szeretet üzenete minden hívem számára

Nyomtatóbarát változat

2o11. június 8., szerda 21 óra

Drága, szeretett leányom, ma nagyon örvendek annak a hitnek, amelyet szeretett követőim mutatnak szerte a világon, akik ezen Üzeneteknek köszönhetően meghallották Hívásomat. Örvendek annak a mély hitnek, amelyet szeretett gyermekeim mutatnak Nekem egy olyan világban, amely elutasít Engem.

Az Én drága gyermekeim, azok, akik hisznek Bennem, örömkönnyekre fakasztanak Engem a szomorúság idejében.

Ha nem azok lennének, akik mély tisztelettel vannak Irántam, nem találnék bennük vigaszt.

Gyermekeim, ti, akik szerettek Engem, most Rám kell hallgatnotok. Engedjétek, hogy a Karjaimba zárjalak benneteket, és megmagyarázzam nektek hitetek fontosságát. A hitetek olyan, mint egy égő láng a Szívemben, amely soha nem alszik ki. Lehet, hogy időnként pislákol, de megadom nektek azt az energiát, hogy égve tartsátok ezt a lángot. Gyermekeim, ti, a világosság gyermekei, el fogjátok nyelni a sötétséget, de egyként kell összetartanotok, hogy harcoljatok az antikrisztus ellen.

A sátán nem győzhet, mert az lehetetlen

Mindig meg kell értenetek ezt a fontos tényt: ő, a csaló nem tud, és nem is fog győzni soha, mert az lehetetlen. Ezért fogadjátok el azt, hogy az Én és Atyám Világossága soha nem fog elhalványulni, mert ez a Világosság soha nem fog kialudni. De a sötétség el fog múlni, amely csalogatja a hozzá vonzódó szegény lelkeket.

Ezek a szegény félrevezetett gyermekek is itt vannak a Szívemben, s pont olyan sokat jelentenek Számomra, mint ti. Drága gyermekeim, mint minden családban, nektek kell gondoskodnotok ezekről az önfejű testvéreitekről. Mindegy mekkora bűnt követtek el, soha ne ítélkezzetek felettük. Hozzátok őket vissza Hozzám. Beszélgessetek velük. Imádkozzátok értük az Irgalmasság rózsafüzérét, így haláluk órájában megmenekülhetnek az ördög karmaiból.

Kiáltsatok most hangosan a hegyek csúcsairól. Emlékeztessetek mindenkit az Igazságra. Ignoráljátok a gúnyolódásaikat. De ha megmagyarázzátok gyermekeimnek, hogy mennyire Szeretem őket, ne erőszakoljátok rájuk a ti nézeteiteket. Ehelyett egyszerűen csak magyarázzátok el nekik hogy az Isten, az Atya teremtette őket. Mondjátok meg nekik, hogy az Atya Engem, az Ő Egyszülött Fiát küldte el, hogy megmentse őket, hogy esélyt adjon nekik az örök életre. Aztán mondjátok meg nekik, hogy Szeretem őket, s hogy mindegyikükkel ott vagyok a nap minden percében.

Még akkor is, ha az elutasításukat látom; és amikor gonoszságot követnek el másokkal szemben, ott Vagyok mellettük abban a reményben, hogy Hozzám fordulnak, és a segítségemet kérik, mert ha ezt megteszik, akkor örömkönnyekkel és megkönnyebbüléssel fogom őket átölelni. Segítsetek Nekem megmenteni ezeket a drága lelkeket. Ne engedjétek, hogy a csaló elvegye őket Tőlem. Ők a családotok – az Én családom. Mi mind egyek vagyunk. Még egyetlen lélek elvesztése is túl sok lenne.

Köszönöm, szeretett gyermekeim, mindnyájatoknak. Tudjátok meg, hogy most a Szentlélek által a köztetek lévő Jelenlétem sokkal erősebb, mint bármikor a történelem folyamán. Fogjátok meg a Kezemet, és gyertek Velem az új Földi Paradicsomba, amely a jövőben a ti dicsőséges otthonotok lesz.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus, az Irgalmasság Királya

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer