Jelenlegi hely

Szomorkodom elveszett gyermekeimért, akik nem akarnak hallani Rólam

Nyomtatóbarát változat

2011. szeptember 22. csütörtök; 21:30

Drága, szeretett leányom, készítsd fel családodat a Nagyfigyelmeztetésre. Kérd fel gyermekeimet az egész világon, hogy könyörögjenek bűneik bocsánatáért. Könyörgéseik a szívükből kell, hogy jöjjenek. Különben Isteni Irgalmasságom Megvilágítása alatt a Tisztítótűz égő fájdalmát fogják elviselni, amikor Én egyenként mindannyitokkal szembe fogok nézni.

A bekövetkező megtisztulás olyan tartós és felejthetetlen érzést fog kelteni lelketekben, hogy örökre a Szívem keblén fogtok maradni.

Azokhoz szólok, akik ismernek, és szeretnek Engem: kérlek benneteket, hogy készüljetek most fel legnagyobb Ajándékomra. Szerezzetek be szentelt gyertyát és Szenteltvizet, és legyetek készen, így az imában egyesülhettek a Mennyország szentjeivel, hogy segíthessetek valamennyi gyermekem lelkének megmentésében az egész világon.

Életetekben először valóban egyedül lesztek, az Én Társaságomban. Egyetlen egy hang nélkül látni fogjátok Keresztre feszítésemet, és ami a hitetleneket illeti, végre ők is meg fogják érteni az emberiség miatt vállalt Szenvedésem Igazságait.

Ti, gyermekeim, érteni és üdvözölni fogjátok Irgalmasságom nagy Ajándékát, és olyan erőt kaptok, amelyet csak a szentek ismernek a Mennyországban. Ez az erő fogja alkotni később az új hadseregem gerincét a Földön. Ez a nagy hadsereg millió más lelket is ki fog menteni az Antikrisztus által vezetett hadsereg karmaiból. Ezalatt a döntő időszak alatt, az emberiség teremtése óta, az ima most milliókat fog megmenteni, és segíteni fog a megtérésben.

Hagyjátok, gyermekeim, hogy már most megöleljelek benneteket. Engedjétek, hogy megadjam nektek a bátorságot és az erőt, hogy még több lelket hozzatok Hozzám. Szükségem van a szeretetetekre. Sebeim ki vannak nyílva! Szomorúságom kimondhatatlan a sok elveszett gyermekem miatt, akik nem akarnak hallani Rólam.

Vigasztalannak, és egyedül érzem Magam. Segítsetek Nekem, gyermekeim, hogy idejében megmentsük őket. Habár Isteni Irgalmasságom nagy Cselekedete Isteni Fényt hoz a világba, és ezt olyan mértékben, hogy még a lélegzeteteket is elállítja, mégis egyben a szomorúság ideje is lesz azok számára, akik képtelenek lesznek kiállni a sokkot.

Kérlek benneteket, ne nyugtalankodjatok. Én nagy Szeretettel és Együttérzéssel jövök hozzátok. Mivel szeretlek benneteket, most közbelépek, hogy megmentselek benneteket azoktól a gonosz tettektől, amelyeket a globális erők akarnak végrehajtani, akik a világ népességét akarják megtizedelni. Ők ezt az ellenőrzés által akarják megtenni. Én nem fogom ezt nekik megengedni. Atyám várakozik. Amennyiben az emberek beismerik azokat a bűnöket, amelyeket elkövettek, akkor a világ a béke és a szeretet helye lesz. Ha nem fognak a Nagyfigyelmeztetésből okulni, akkor nem lesznek megkímélve. Akkor Atyám keze le fog sújtani.

 

Jézus Krisztus Vagyok,

Az egész emberiség Királya és Megváltója

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer