Jelenlegi hely

A jövendőmondás nem Tőlem származik

Nyomtatóbarát változat

2011. szeptember 21., 23:30

Leányom, ez az utazás egyre intenzívebbé válik számodra. Te már fel vagy készülve, sokkal jobban, mint bármikor is képes lettél volna erre. Ne félj, mert a te küldetésed segíteni fog az emberiség nagy részének megmentésében. A te feladatod előre meg volt jövendölve, és a Mennyből van irányítva. Te vagy az eszköz. Én vagyok a Mestered.

Ebben a legszentebb munkában sikered lesz, mert nem tud és nem is fog meghiúsulni. Időnként lehet, hogy nagyon csüggedt vagy, magányos és bátortalan. Fogadd ezt el. A te szenvedésed értékes lelkeket hoz Nekem a haláluk pillanatában. Ezek a lelkek most érted imádkoznak. Örvendezz, mert ha látnád azt a szeretetet, amely feléd árad, akkor örömödben sírnál.

Szentjeim az égben vezetnek és megvédenek téged a gonosztól, és ezáltal átmenetileg többször megkönnyebbülsz, amelyek meglepnek téged, és örömet szereznek neked. Sohase kételkedj ebben a Munkában. Ez egyik legnagyobb Küldetése Munkálkodásomnak a Földön. Légy erős, bátor és magabiztos, de mindenáron maradj alázatos. A színpad már be van rendezve. Azok az események, amelyekről beszéltem, most fognak kibontakozni. Amikor ez bekövetkezik, akkor a bizalmad is visszatér. Mert meg fogod kapni azokat a bizonyítékokat, amelyekre szükséged van. Igen, néhány alkalommal a sátán félbeszakította ezt a Munkát. Mindezt azért engedtem meg, hogy minden időben biztosítsa alázatodat.

Dátumot ne tégy közzé. Ne kérdezd meg, hogy hogyan fog az emberek jövője alakulni, ha ezt igényelnék tőled. A jövendőmondás nem Tőlem származik. Az egyetlen jövő, amit Én kinyilatkoztatok, gyermekeim lelki jólétére vonatkozik. Légy hálás azért, hogy ez a nagyon különleges Ajándék neked adatott. Habár te ezt tudatosan sohasem kívántad, mégis már az első lélegzetvételedkor erre a Munkára voltál megalkotva, és végre is fogod hajtani Szent Szavamat, egészen az utolsó lélegzetvételedig.

Indulj el az Én Nevemben, szeretettel és örömmel a szívedben, és segíts Nekem minden ember lelkének a megmentésében.

Szeretlek téged, drága leányom. Örömömet találom szívből jövő szeretetedben, Irántam és szeretett Édesanyám iránt.

 

Jézusod

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer