Jelenlegi hely

Szűz Mária: A mai úgynevezett toleráns társadalomban helytelennek találják, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban

Nyomtatóbarát változat

2012. július 18., szerda, 18:15

Gyermekem, sírok ebben az időben, amiért Isten gyermekei félnek, és kellemetlennek találják kinyilvánítani szeretetüket Fiam, Jézus Krisztus iránt.

A mai világban olyan sokan vannak, akik szeretik Fiamat, mégis kellemetlen számukra a nyilvánosság előtt szabadon hirdetni az Ő nevét, attól félve, hogy megróják őket.   

A mai, úgynevezett toleráns társadalomban helytelennek találják, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban, az Emberfiában, és azt, hogy hisztek Tanításaiban.

Mégis, sokan nem tétováznak, hogy használják a Nevét, többször is a nap folyamán, amikor káromkodnak.

Az Ő nevét nagyon gyakran mondják ki, de nem úgy, ahogyan azt kellene.

Nagyon sokan félnek Fiam iránti szeretetüket őszintén kinyilvánítani egy olyan világban, amely elítéli a Kereszténységet.

A Kereszténységet a világ kétharmada megveti.

A keresztényeket zaklatják, megvetik, és gyakran úgy üldözik, mint egyetlen más vallást sem a világon.

Isten választott népe, a zsidók szintén szenvednek, és a legembertelenebb módon üldözték őket, csak azért, mert ők zsidók. Egy választott nemzetség, mely hamarosan meg fog térni, és második alkalommal üdvözölni fogja a Messiást, bár az első alkalmat, hogy elfogadják Őt, elszalasztották.

Gyermekek, soha nem szabad félnetek attól, hogy a Fiam iránti szereteteteket kinyilvánítsátok. Ha ti nyíltan és félelem nélkül kifejezitek iránta való szereteteteket, akkor sok ember hallani fog. Aztán minél jobban hirdetitek Szent Szavát, annál magabiztosabbak lesztek.

Akkor majd több kegyelmet fogtok kapni, mely erőt ad nektek, hogy a következő lépést megtegyétek.

Egy idő után már nem fogtok törődni azzal, hogy mások mit gondolnak rólatok. Azonban sokakat lenyűgöz majd a becsületességetek, és sokan lesznek, akik többet akarnak majd tudni a Fiamról.

Most itt az ideje, hogy annyi embernek beszéljetek Fiam Irgalmasságáról, amennyinek csak tudtok.

Az Ő Isteni Irgalmasságáról kell beszélnetek nekik, a Nagyfigyelmeztetés legnagyobb Ajándékáról, amely az egész világon látható lesz. Majd ezt követően ismerni fogják az Igazságot, és sokkal többen akarják majd hallani ezeket az Égi üzeneteket.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra.

 

Szeretett Mennyei Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer