Jelenlegi hely

A Szűzanya: Sátán elveszíti hatalmát, amikor a Rózsafüzért imádkozzák

Nyomtatóbarát változat

2011. jún. 25., szombat; 15:00

Gyermekem, koncentrálj mindig a Fiamra, mert szűksége van a figyelmességedre. Minden bizalmaddal Rá kell hagyatkoznod, és nem szabad megengedned soha senkinek, hogy elterelje a figyelmedet Róla.

Ő téged választott, gyermekem, mint ezen idők egyik legfontosabb hírnökét, hogy az elveszett lelkek megmeneküljenek. Mondd meg az embereknek, hogy imádkozzák az Én Legszentebb Rózsafüzéremet, sőt a nem katolikusoknak is, mert ez a legerősebb fegyver a csaló ellen, aki nyög fájdalmában, ha ezt az imát imádkozzák. A Rózsafüzér imádkozásakor az ő hatalma meggyengül. Minél több gyermekem imádkozza a Rózsafüzért, annál több lelket lehet megmenteni.

A te küldetésed, gyermekem, nagyon nehéz, sokkal keményebb, mint bármelyik prófétáé volt eddig a történelem folyamán. Ez a lelkek sötétsége miatt van az egész világon. Sohasem ereszkedett le még ilyen sötétség a világra, hiszen most gyermekeim hátat fordítanak Fiamnak, éppen Neki, aki félelmetes halált szenvedett el, hogy megmentsen benneteket. De nem csak ezt felejtették el, hanem arra is elhatározták magukat, hogy valódi Létezését megtagadják.

A ti áldott Édesanyátokhoz intézett imáitok megsebzi az ördögöt, aki összekuporodik, és elveszíti hatalmát, amikor a Rózsafüzéremet imádkozzák. Ez az a fegyver, ami Nekem adatott. Így tudok elveszett lelkeket menteni, mielőtt a sátán fejét végérvényesen eltaposnám. Sohase értékeljétek le a Rózsafüzér hatalmát, mert akár egyetlen csoport is, melynek tagjai rendszeresen imádkozzák a Szent Rózsafüzért, egy egész nemzetet menthet meg.

Mondd meg gyermekeimnek, hogy legyenek óvatosak, és ne hanyagolják el az imát, mert ha ezt megteszik, akkor teljesen megnyílnak a csaló előtt, aki bájos módon hálózza be és veszélyes ösvényre tereli őket, a sötétség felé. Vigyétek gyermekeimet a világosság felé azáltal, hogy a Szent Rózsafüzérem iránti odaadásotokat terjesztitek.

Szerető Édesanyátok, Mária, a béke Királynője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer