Jelenlegi hely

Tipikus hiba, amikor csak az anyagi javak megléte után közeledtek Hozzám…

Nyomtatóbarát változat

2011. szeptember 18. 18:15

Jézus Krisztus Nevében jövök, Aki a Legmagasságosabb Isten Fia. Én Ő vagyok.

Drága, szeretett leányom, miért folytatják a keresést az emberek, hogy a tudomány által kapjanak választ az Ő Létezésére (Isten). Ők keresnek, és keresnek, de a válaszok, amelyekkel előjönnek hamisak, és olyan messze állnak Atyám Szellemi Birodalmának Valós Létezésétől, hogy imádkoznotok kell ezekért a lelkekért.

Tudom, gyermekeim, hogy nagyon nehéz elfogadni Létezésem és Szeretett Atyám Létezésének Igazságát. Mert minden alkalommal, amikor szemetek megpillantja az Igazságot, a sátán az ellenkező irányba fordítja a fejeteket. A legtöbbször logikus dolgokat fog alkalmazni, hogy meggyőzze gyermekeimet, hogy Atyám Birodalma (Királysága) csak az emberek fantáziájának szüleménye. Ő a világ anyagi kényelmeit fogja felhasználni arra, hogy meggyőzzön benneteket, csakhogy ezeket részesítsétek előnyben.

Aztán itt vannak azok a lelkek, akik valóban megértik az Igazságot. Ők egy tipikus hibát követnek el, amikor megpróbálnak közelebb kerülni Hozzám. Könnyebb számukra, ha megbizonyosodnak arról, hogy az anyagi javaik biztosítva vannak, akkor tudnak előre haladni a saját lelki utazásaikon. De ez nem így működik. Feltétlenül meg kell védenetek családjaitokat, és otthonaitokat. Táplálnotok kell azokat, akik tőletek függnek. Ezután Engem kell minden anyagi javak elé helyeznetek. Ez lesz a ti útleveletek a Mennyországba. Az ember semmi Isten nélkül. Semmiféle anyagi luxus nem fogja és nem is tudja pótolni Isten Szeretetét. Ez meg sem tudna maradni, vagy össze sem lehetne hasonlítani, feltéve, ha ti valóban át akartok ölelni Engem a szívetekben.

Bízzatok bennem, és a többi meg fog oldódni. Ha ti mindent saját magatoktól próbáltok elérni, és ha továbbra is ragaszkodtok a gazdagsághoz, akkor élvezhetitek mindezek előnyeit, de csalódni fogtok.

Emlékezzetek arra, hogy az irántatok való Szeretetem táplálni fogja a lelketeket. Az anyagi gazdagság táplálni fogja ugyan testi vágyaitokat, de ez idővel el fog oszlani, és ti a semmivel maradtok.

Kérlek benneteket, gyermekeim, legyen az bármilyen nehéz, mégis engedjétek meg Nekem, hogy az igaz ösvényen vezesselek benneteket az örök boldogságba. Csak kérnetek kell segítségemet, és Én válaszolni fogok.

 

A ti szeretett Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer