Jelenlegi hely

A legfontosabb esemény feltámadásom óta

Nyomtatóbarát változat

2011. szept. 19., hétfő, 20:15

Drága szeretett leányom, azt szeretném, ha minden férfit, nőt és gyermeket bevezethetnék a földi új Paradicsomba. Mert, ha csak egy lélek is lemaradna, megszakadna a Szívem. Ezért növekedett meg most hírnökeim száma, akiket a világba küldök. Ez azért van így, hogy terjeszthessék Szent Szavaimat, a megtérésre bátorítva.

Hírnökeimet nem gyermekeim megfélemlítésére küldöm. Hírnökeimnek inkább az a szerepük, hogy felkészítsenek minden személyt ezen a Földön úgy, hogy készen legyenek és méltók arra, hogy az új Paradicsomban éljenek.

Gyermekeim, nem kellemes számotokra ez az időszak, amelyben éltek. A törvény és a rend összedőltek. A kapzsiság azt jelentette, hogy a pénzügyi stabilitásotoktól fosztottak meg benneteket. Az öndicséret és az érvényesülés rögeszméje azt jelentette, hogy a hiteteket is elvették tőletek.

Mint egy háztartás, ahol nincs szülői felügyelet

Ti, gyermekeim, olyanok vagytok, mint egy háztartás, ahol nincs szülői felügyelet. Mint az elkényeztetett gyermekek, el vagytok látva minden anyagi kényelemmel, amire csak vágytok, anélkül, hogy kiérdemeltétek volna. El vagytok látva élelemmel, amiért fáradoznotok sem kell. Minden, ami nem elégít ki benneteket, egy újabb, más anyagból készült újdonságra van kicserélve. De hosszabb ideig semmi sem elégít ki benneteket. Aztán, ha a gyermekek között veszekedésre kerül sor, mindegyik irányítani akarja a másikat, érvényesítve saját akaratát. Majd tettleges háború is kitörhet közöttük. De egyik sem érzi magát felelősnek, és így bántalmazzák egymást, néha súlyos következményekkel.

Én így látom a világot. Gyermekeim boldogtalanok, a lelki vigasz hiányzik, de Egyházam vezetését elutasítják. Ma az Egyházam nem tud ellenőrizni egy ilyen engedetlen lakosságot, amely nem rajong Értem úgy, mint a test számára teremtett kényelmekért.

A háború elpusztítja az emberiséget, és a lelki hanyatlás egy vákuumot (űrt) hozott létre a világban, amelynek hatását most már a legtöbben közületek a szívükben érzik. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. Az anyagi dicsőség a külsőségében fénylik, és ennek fénye azokat szólítja fel, akik a kényelemre vágynak, de mögötte semmi sincs, csak sötétség.

Én vagyok az a fény, amely hiányzik a ti magányos, zavaros és kissé rémisztő életetekből.

Ez azért van így, mert Számomra közeledik az idő, hogy közbelépjek, és hogy átvegyem az irányítást. Nektek, gyermekeim, ezt köszöntenetek kell, és Nagy Irgalmasságomra fel kell készülnötök.

Imádkoznotok kell testvéreitekért, és beavatkozásomat tárt karokkal kell köszöntenetek. Legyetek pozitívak. Legyetek reményteljesek. Bízzatok abban, hogy még a legmegátalkodottabb bűnös is meg fog könnyebbülni e Nagy Esemény bekövetkezésekor, amely a legfontosabb Feltámadásom óta.

 

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer