Jelenlegi hely

Több nemzet egyesül, és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni

Nyomtatóbarát változat

2012. április 23., hétfő, 8:00

Drága, szeretett leányom, a változások idejére, arra, ahogyan a kormányok országaikat irányítani fogják, hamarosan sor kerül.

Több nemzet egyesül, és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni.

Itt az idő számotokra, hogy szemeiteket nyitva tartsátok, és odafigyeljetek a törvények változásaira, amelyek nyomorba döntenek majd benneteket.

Harcoljatok azon törvények ellen, amelyek élelmiszer ellátásotokat ellenőrzik.

Isten, az Én Örök Atyám, meg fogja büntetni azokat a gonosz csoportokat, akik megpróbálják kiéheztetni gyermekeit.

Ez, követőim, a Harmadik Pecsét kinyilatkoztatásának az ideje.

Bár ez egy bizonyos ideig még nem lesz feltörve, de elmondom nektek, hogy próbáljátok meg élelmiszereteket előkészíteni úgy, hogy saját magatok termelitek meg, és úgy tárolni, hogy ne menjen tönkre.

Idővel az élelmiszereteket korlátozni fogják, valamint az ivóvízhez való hozzáférést is.

Ez a csoport, bár imáitok hatására egyre gyengül, azt akarja, hogy kiéheztessen és megmérgezzen sok ártatlan embert, megkísérelvén így azt, hogy lecsökkentsék a világ népességét.

Ők keményen fognak harcolni, hogy ezt keresztülvigyék.

Miközben ők továbbra is rémületet okoznak Isten gyermekeinek, Örök Atyám ökológiai büntetéseket hoz majd létre, és ezen gonosz emberek millióit fogja elpusztítani a Föld színéről.

Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez befolyásolja majd a kereskedelmet, így a globális hatalmakat meg fogja akadályozni a gonosz tervük véghezvitelében.

Mindezeken a válságokon át nektek, hadseregem, imádkoznotok kell Istenhez, az Atyához, hogy megvédjen benneteket ezektől az emberektől, és hogy ezek megnyissák megkeményedett szívüket Isten irgalmasságának igazsága előtt.

Ezt azért mondom el, hogy tudjatok felkészülni.

Ezek az események nem fognak azonnal megtörténni; és ezekből a tervekből imáitok és áldozataitok által sokat enyhíteni lehet, és elhárítani.

A gonoszság nem Istentől jön. Ez a kapzsiságból, az önszeretetből, a hatalomra és az ellenőrzésre való szomjúságból fakad. Mindezeket a gyengeségeket a sátán rakta le, és a világ vezetői elé helyezte, hogy megkísértse őket, hogy ezáltal Isten gyermekeinek fájdalmat okozhassanak.

Ne hagyjátok, hogy a sátán hatalma ellenőrizhesse országotokat.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a megfelelő erőért, hogy ellenállhassatok azon intézkedéseknek, melyeknek célja, hogy szegénnyé és függővé tegyenek benneteket, kiszolgáltatva azok kegyének, akik országaitokat ellenőrzik. Ők a globális hatalmak fennhatósága alatt uralkodnak, beleértve az Egyesült Királyságot (Angliát), az Egyesült Államokat, az Európai Uniót, Kínát és Oroszországot.

Én, Jézusotok, segíteni fogok az üldöztetés elkerülésében, de ne feledjétek, hogy az ima lesz a legfőbb fegyveretek.

Az ima megakadályozhatja, hogy ezek a gonosz emberek elvegyék tőletek azon jogotokat, hogy enni, inni és ruházkodni tudjatok, és hogy felügyeljék a Keresztény Egyházakat.

Harcoljatok az Én Nevemben, és Én mindenkor mellettetek fogok állni.

 

Szeretett Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer