Jelenlegi hely

Tudasd felszentelt szolgáimmal ennek a tartalmát – így felkészíthetik nyájaikat

Nyomtatóbarát változat

2011. július 9. szombat; 16:00

Drága, szeretett leányom, éppen most érzed a kétség kínjait, amikor Üzeneteim tisztánlátásában már magabiztosan haladsz előre. Kommunikálásom e szakaszában felmerült kételyeid talán összezavarnak téged. Minden lépésed, leányom, amely az ellenkező irányba visz téged, nem más, mint hited megpróbáltatása, mert egy ember sem feltételezheti magáról, hogy mindig méltó lesz Hozzám. Fogadd el ezt a szenvedést, mert a megpróbáltatások többször is fel fognak merülni a munkád során. Bízzál Bennem, és folyamatosan add át Nekem szabad akaratodat, hogy segítsen erőssé válnod ebben a Munkában.

Leányom, ezekben az időkben számos látnok létezik, akikkel Édesanyám, Szent Mihály arkangyal és a Szentháromság segítségével kommunikálok, de kevesebben vannak, mint gondolnád. Néhányan az apostolok közül rejtve maradnak, munkájukat csak a szentek ismerik a Mennyországban. Aztán vannak azok a látnokok, akiket a világ végül is, mint Hírnökeimet ismer fel. Te egyike vagy ezeknek. Ez nem lesz egy könnyű Küldetés számodra, leányom, ezért engedem meg, hogy elszenvedd a kudarcokat, a megpróbáltatásokat és a tévedéseket. Csak akkor leszel egyre erősebb, ha hozzászoksz ezekhez az eseményekhez, míg végül már nem fog neked gondot okozni, hogy mások mit gondolnak rólad. Ennek a Küldetésnek minden lépésében együtt haladsz Velem, és ezt nem szabad elfeledned soha.

Fontos biztosítanod, hogy Szavaim Igazságai a lehető legtöbb szegény lélekhez eljuthassanak. Tudatnod kell felszentelt szolgáimmal mindezek tartalmát. Így fel tudják készíteni nyájukat, még a Nagyfigyelmeztetés előtt. Az most nem fontos, hogy az Egyház hitelesíti vagy sem ezeket az Üzeneteket, mert az idő nem az ő oldalukon áll. Felszentelt szolgáimnak sok-sok időre lesz szükségük ahhoz, hogy Üzeneteimet elismerjék. Tehát, folytasd csak tovább.

Leányom, sok ellenséged lesz az Én Nevemért. Ez olyan dolog, amit el kell fogadnod, tehát ne engedd, hogy az akadályok keresztezzék utadat. Üzeneteim most már a lelkek ezreit térítették meg. Életbevágóan fontos, hogy engedelmeskedj Nekem, hogy még több lélek megmenekülhessen.

Megértem, hogy ez a munka számodra egyedüllétet és félelmet okoz, de ne feledd: Én a nyíltszívűeket választom, akik elég erősek ahhoz, hogy terjesszék Szavaimat. Viszonzásul az az erő, amit érezni fogsz, gyorsan fog neked segíteni abban, hogy széles körű közönségnek terjeszthesd ezeket az Üzeneteket. Tehát, ne érezd magad letörve, mert ez akkor is ritka eset, amikor arra törekszel, hogy örömet érezz szívedben, miközben a Keresztemet hordozod. Te a Nevemben mindig szenvedni fogsz, és azt fogod érezni, hogy időre van szükséged ahhoz, hogy az öröm teljes erejét megtapasztalhasd. A te szenvedésed lelkek millióit menti meg, ezért hálásnak kell lenned.

Minden Szent a te oldaladon dolgozik, hogy megerősítsenek, és hogy megvédjenek a sátántól, aki mindent meg fog tenni, amit csak tud, hogy megállítson téged. De ezt Ő sohasem éri el, mert Atyám Keze le fog sújtani mindazokra, akik megpróbálják szabotálni azon munkálkodásomat, hogy rajtad keresztül a lehető legtöbb lelket menthessem meg. Támaszkodj Rám, és Én ezt a Munkát előmozdítom úgy, hogy Üzeneteimet milliók fogják meghallani, hívők és hitetlenek egyaránt, a Föld minden sarkában.

 

A ti szerető Tanítótok, Az emberiség Megváltója, Jézus Krisztus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer