Jelenlegi hely

Az Örök Atya meg fogja akadályozni az Új Világhatalmat gyermekei végső üldöztetésében

Nyomtatóbarát változat

2011. július 8. péntek; 15:30

Drága, szeretett leányom, belátom, hogy ez a munka nagy áldozatot követel tőled, és hogy még egy hét pihenésre lenne szükséged, de hallgasd meg, amit mondanom kell neked.

Mondd meg gyermekeimnek, hogy ébredjenek fel, és vegyék észre azt a nyugtalanságot, amely most a világot jellemzi, ahol a pénzügyi válság elhatalmasodott. Mondd meg nekik, habár részben az emberek kapzsisága okozta az eladósodást, mégis a bankok válságát az Egy- Világhatalom szándékosan tervezte meg.

Sokan, akik ezt az üzenetet olvassák, mosolyogni fognak, és ezt a tényt megkérdőjelezik, de tudniuk kell azt, hogy ha nem állnak fel, és nem védik meg a jogaikat, akkor kényszerítve lesznek arra, hogy elfogadják a Fenevad bélyegét, csakhogy hozzájuthassanak a pénzükhöz.

Az új Világpénznem egy hitetlen világot fog jelképezni

Az új Világpénznemet, amely egy hitetlen közösséget jelképez, azért agyalták ki, hogy ellenőrizhessenek benneteket. Aztán, ahogy ez megtörtént, azzal fognak próbálkozni, hogy az élelemtől is megfosszanak benneteket. Abban az esetben, ha most nem ismerik el gyermekeim ezt a valóságot, akkor, amint az új Világhatalom szabadkőműves erői ellenőrizni fogják őket, teljesen védtelenek lesznek.

Készítsd fel most gyermekeimet, mert hiába fog a Nagyfigyelmeztetés milliókat megtéríteni, beleértve azokat is, akik hűségesek az Egy- Világhatalomhoz, mégsem fogják tudni a sátán gonosz rabszolgáit és az Antikrisztust megállítani. Mivel pénzeteket ellenőrizni fogják, nehéz lesz számotokra megvédeni a tulajdonra, az élelemre és az egészségre vonatkozó jogaitokat, ezt a három dolgot, amelyekért ők lesznek a felelősek, ha ti már most nem kezdtek el velük szemben ellenállást tanúsítani. Állítsátok meg vezetőiteket pályafutásaikon. Ne engedjétek, hogy zsarnokoskodjanak fölöttetek. Ha elegen lesznek olyanok közületek, akik éberek ezzel a gonosz szörnyűséges tervvel szemben, akkor másokat is figyelmeztetni tudtok.

Már most gondoskodjatok élelmiszer tartalékaitokról

Már most gondoskodjatok élelmiszer tartalékaitokról. Termesszetek és vegyetek magokat, ami életben tart majd benneteket. Vegyetek ezüst, vagy arany érméket, amivel megvásárolhatjátok a legszükségesebbeket. A legfontosabb: keressetek olyan helyeket, ahol csoportokként találkozhattok, hogy Szentmisét tarthassatok, mert idővel templomaitokat az alapjukig leégetik.

A sátán kegyencei olyanok, mint a hangyák, ezrével szaporodnak

Sohase vegyétek fel a fenevad bélyegét, vagyis a chipet. Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy otthonaitokra olyan különleges áldás szálljon, hogy védelmet nyújtson a hadsereg ellen, amely azzal fog próbálkozni, hogy kicsalogasson otthonaitokból. A sátán kegyencei olyanok, mint a hangyák.  Ők óránként ezrével szaporodnak. Nektek, gyermekeim, imádkoznotok kell, hogy legyőzhessétek azon gonosztettek sorozatát, amelyek az egy Új- Világhatalom tervében lesznek, mely szerint arra fognak törekedni, hogy a világot ellenőrizhessék. Gondoskodjatok arról, hogy otthonaitokban szentelt gyertya legyen. Most szerezzetek be tartalékot, mert ezek majd a védelem világosságában fognak tartani benneteket. Ha nem akartok ennek a förtelmes tannak a rabszolgái lenni, akkor most kell mindent megterveznetek.

Vegyetek gázfőzőt, takarókat, szárított és konzerv ételeket, víztisztító tablettákat, gyertyákat szentképekkel együtt, hogy életben tartsanak benneteket és családjaitokat a büntetés idején, ami a Nagyfigyelmeztetést követi.

Az imák máris meggyengítették a nagy büntetés hatásait, de nektek, gyermekeim, minden időben ébernek kell lennetek. Azáltal, hogy elővigyázatosan felkészültök, ezzel a túléléseteket biztosítjátok a nagy bombázások idején, ami vezérelve lesz, és sokkal rosszabb lesz, mint az, amit annak idején a sátán uralma alatt Hitler tanítványai tettek a zsidókkal.

 

Szívleljétek meg nyugalommal ezt a figyelmeztetést. Abban az esetben, ha idejében előkészültök, akkor megkímélitek magatokat azoktól a megbotránkoztató dolgoktól, amelyeket az Új- Világhatalom tervez. Mindazoknak, akik ebbe az Új- Világhatalomba belebonyolódtak, azt mondom: Hallgassatok meg Engem. Bánjatok meg mindent. Úgy méltányoljátok a Nagyfigyelmeztetést, mint amit felkínál nektek: egy lehetőséget arra, hogy hátat fordítsatok a sátánnak és a Pokol tüzének.

Tanács az Egyház szolgáinak

Felszentelt szolgáim, a következőkről kell tudósítanom benneteket: szegezzétek Rám szemeiteket, és imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy éberen tartson benneteket, úgy, hogy a hamis prófétát felismerjétek, amint az köztetek megjelenik. Aztán csoportokba kell tömörülnötök, és biztosítanotok kell, hogy gyermekeim az üldöztetés idején a Szent Eucharisztiában részesülhessenek.

Atyám keze készen áll arra, hogy nagy erővel sújtson le mindazokra a gonosz és arrogáns bankvezetőkre, és a nyugati és keleti hatalmak vezetőire, akik titokban azt tervezik, hogy célzottan hogyan ellenőrizhessenek benneteket. Az Örök Atya mindent el fog pusztítani nyomdokaikban, hogy megakadályozza őket a végső üldöztetésben, amelyet ők az Ő gyermekei ellen terveznek. Ezt nem fogja jóváhagyni.

Ne feledjétek, gyermekeim, Isten, az Örök Atya, mindnyájatokat meg akar menteni. Türelme végképp elfogyott. Ő még az utolsó pillanatban is elfogadja mindazok bocsánatkérését, akik Hozzá fordulnak. Azonban, most meg kell állítania azt a gonosz rendszert, ami maga a rettegés, mert ezzel ártani akarnak maradék Teremtményeinek.

Mindezt szeretetből teszi gyermekei iránt, hogy azok is tudják, akik azt szokták mondani, hogy Isten, az Atya nem lehet haragos, hiszen Ő mindenkit szeret. Igen, Ő haragos, és jogos a Haragja azért a gonosz igazságtalanságért, amelyet drága családja ellen követnek el. Még egyszer egyesíteni fogja gyermekeit, hogy végre békében élhessenek az egész örökkévalóságban.

Gyermekeim, ne feledjétek észrevenni azokat a jeleket, amelyek körbevesznek benneteket: a háborúk sokaságát, a pénz hiányát, az élelmiszer hiányát, az egészségügyi szolgáltatás hiányát, és fogadjátok el ezt úgy, mint az ördög művét. Ez nem Isten, az Örök Atya műve.

Ezt a viselkedési módot már nem fogja elfogadni. Legyetek hálásak cselekedetéért, mert ha nem avatkozna be, akkor az egész Teremtése elpusztulna, és ezt Ő nem fogja megengedni, hogy megtörténjen.

 

A ti szerető Jézusotok, Az emberiség Megváltója, a Világ Megmentője

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer