Jelenlegi hely

A mai világ gonosz járványa a nárcizmus

Nyomtatóbarát változat

2011. július 7. csütörtök; 21:00 óra

Drága, szeretett leányom, szeretném, ha tudná a világ, hogy az emberek iránti Szeretetem egész Lényemet átjárja, miközben Én most a Nagyfigyelmeztetésre készülök.  Öröm tölt el,  mert tudom, hogy gyermekeim, különösen azok,  akik nem ismernek Engem,  Irgalmasságom Nagy Eseménye alatt  elismerik végre, hogy Létezem.

Egyike a legnyugtalanítóbb tulajdonságoknak, amelyek elárasztják gyermekeimet ebben a világban a nárcizmus, az önszeretet. Ez a gonosz járvány a társadalom minden rétegében uralkodik, és a sátán egyik kedvenc támadási módja, miközben démonai mindenütt behatolnak gyermekeim lelkébe.

Látni lehet, hogy hogyan tollászkodnak és mutogatják magukat, hogy a többiek rajongjanak értük. Elsősorban önmagukat szeretik, de azután, ha ez már nem elég, a körülöttük lévők figyelmére vágyakoznak, s arra ösztönzik azokat, hogy nyíltan is imádják őket.

Ma olyan erősek a sátán támadásai eme szegény lelkek által, ahogy mutogatják magukat, hogy azt nehéz letagadni. A kinézetükre vonatkozó megszállottságuk által akár még arra is képesek, hogy ártsanak a saját testüknek, és hogy megtegyenek mindent, csakhogy kielégítsék önszeretetüket.

Ha az ilyen lelkekben jelen van a sátán, akkor már könnyű őket beszennyezni. Ezek az emberek tele lesznek hiúsággal, és arra fognak törekedni, hogy befolyásos helyeken mutatkozzanak. Az Utolsó Időkben a nárcizmus bűne egyre csak fokozódik, amikor sokan a kinézetüket, a saját jólétüket és az önzésüket a barátaik, vagy akár a családjaik költségén is be akarják biztosítani. A mai világban úgy tekintenek az önszeretetre, mint egy csodálatraméltó tulajdonságra. Törekvésük, hogy előnyt szerezzenek maguknak, nem vezet kielégültséghez, mert a sátán gondoskodik arról, hogy ezek az emberek mindig többre és többre vágyjanak.

Gyermekeim, a büszkeség egy olyan bűn, amely most a világban egyre csak fokozódik. Ne fogadjátok el ezt a viselkedési formát, ne legyen ez része mindennapi életeteknek. A fiatalok közül nagyon sokan úgy tekintenek ezekre az úgynevezett testi tökéletességgel rendelkező személyekre, mintegy célra, melyet követni kell. De ha kinyitjátok a szemeteket, és ha ezt a viselkedést olyannak látjátok, mint amilyen az valójában, akkor láthatjátok, hogy sajnálatra méltó.

Ez, az Első Parancs megszegése, s ha ezek az emberek megmaradnak ezen az ösvényen, akkor a csaló további zűrzavarba is bele fogja húzni őket. A nárcizmust az élet minden területén meg lehet találni, beleértve a politikát, a divatot, a médiát, és a film világát, de még az Én Egyházamon belül is.

Az alázatosságot nem lehet elérni, ha a nárcizmustól szenvedtek.

Alázat nélkül viszont nem juthattok be Atyám Birodalmába.

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer