Jelenlegi hely

Üdvösség Anyja: Csak Isten Szeretetével a lelketekben lesztek képesek terjeszteni Isten Igéjét (&159.)

Nyomtatóbarát változat

2014. július 8. kedd, 16:00

Édes gyermekeim, nem tudjátok, hogy Isten az irántatok érzett nagy Szeretete miatt engedte meg nekem, Isten Anyjának, hogy a világban történt minden jelenésem alkalmával hirdessem az Ő Legszentebb Szavát?

Szeretett Fiam, Jézus Krisztus vágya volt, hogy ismertté tegyem magam, annak érdekében, hogy az Igazsághoz való megtérés megtörténhessék. És így minden szent kegyhelyemnek lesz köszönhető világszerte, hogy az Úr Nagy Napja felvirradásáig Isten meg fogja ismertetni az Igazságot. Nektek egyesülnötök kell, hogy minden kegyhelyemen dicsőítsétek Istent, hogy Irgalmasságában Nagy Kegyelmeket árasszon ki még a legméltatlanabb lelkekre is, mert ők azok, akiket a legjobban keres.

Fiam nemcsak azokat szeretné, hogy hozzám jöjjenek, akik a Szent Evangéliumokban jártasak. Nem, hanem azokat is, akik ürességet éreznek a szívükben, mely üresség miatt akármennyire törekednek is a belső békére, képtelenek azt megtalálni. Sok ember az életében keresi a boldogságot, a békét és az örömet, de csak ritkán találja azt meg. Ők sohasem találhatnak igazi békére, ha nem tudják megtalálni a szeretetet. Csak a mások iránti szeretet hozhat közelebb Istenhez benneteket, mert szeretet nélkül sohasem fogjátok megtalálni Isten Jelenlétét.

Arra kérlek benneteket, drága gyermekek, hogy jöjjetek hozzám, az Üdvösség Anyjához, és kérjétek, hogy imádkozzam azért, hogy Isten töltsön el benneteket az Ő Szeretetével. Amikor ezt az imát imádkozzátok, Én meg fogom kérni Fiamat, hogy válaszoljon hívásotokra. Keressétek a szeretetet, és mutassatok szeretetet mások iránt, bármilyen kevés szeretet is van a szívetekben, és osszátok meg azt másokkal. Ha ezt megteszitek, akkor a Fiam olyan erős szeretettel fog eltölteni benneteket, hogy azonnal készek lesztek azt megosztani másokkal. A szeretet meg fogja semmisíteni a gyűlöletet. Amikor egy másik ember iránt gyűlöletet éreztek, akkor könyörögnötök kell Fiamhoz, Jézus Krisztushoz, hogy szabadítson meg benneteket ettől a fertőzéstől.

A Keresztes Imahadjárat 159. Imája: Könyörgés Isten Szeretetéért

Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közben a nevemben, midőn Isten Szeretetéért könyörgök. Töltsd el lelkemet, ezt az üres edényt, Isten Szeretetével, hogy amikor az túlcsordul, kiáradjon azokra a lelkekre, akiknek együttérzésemet igyekszem megmutatni.

Kérlek, hogy Isten Ereje által szabaduljak meg a gyűlölet mindenféle érzésétől, amit talán azok iránt táplálok, akik elárulják Fiadat.

Tégy alázatos lelkűvé, és tölts el engem a lélek nagylelkűségével, hogy követni tudjam Krisztus Tanításait, és életem minden területén terjeszteni tudjam Szeretetét. Ámen.

A szeretetről úgy beszélnek, mintha azt könnyű lenne érezni, de ez sokaktól nagy alázatot követel, mely mentes minden önzéstől. Nem fogjátok érezni Isten Szeretetét, ha nem alázzátok meg magatokat Színe előtt. És Isten Szeretete nélkül nem boldogulhattok. Csak Isten Szeretetével a lelketekben terjeszthetitek Isten Igéjét.

Szeretete nélkül azok a szavak, melyeket az Ő Nevében mondotok, terméketlenek és élettelenek lesznek.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer