Jelenlegi hely

Az Én Igém egyszerű, könnyű megérteni, de nem olyan könnyű szerinte élni

Nyomtatóbarát változat

2014. július 9. szerda, 15:48

Drága, szeretett leányom, Utasításom mindazoknak, akik tisztelnek Engem az, hogy imádkozzanak kitartóan a zűrzavar miatt, ami hamarosan ki fog törni a világban. Számos esemény fog kibontakozni, melyek mindegyike a vallási gyűlölet és kapzsiság által okozott megosztottsághoz kapcsolódik. De amikor semmibe vesznek Engem - ami már nyilvánvaló a világban, és ami belülről, a saját Egyházam falai közül származik -, tudni fogjátok, hogy az idő közel van. Mert amikor átkoznak Engem és üldözik azokat, akik szeretnek Engem, akkor tanúi lesznek Beavatkozásomnak, mely egy villámcsapáshoz lesz hasonló.

Sokan össze fogják téveszteni az üldöztetésnek részemről történő megengedését - mely mindig azok sorsa lesz, akik követnek Engem - a gonoszság megengedésével és azzal, hogy hajlandó vagyok megengedni, hogy ezek a dolgok tovább növekedjenek. Ez azonban helytelen. Minden Szeretet Tőlem származik. Minden gonoszság a Sátántól ered. Amikor a kettő összeütközik, nagy szakadás fog kibontakozni. A gonoszság nem tud növekedni, ha Én felemelkedem ellene. Maga a Sátán is csak Isten megengedő Akaratának mértéke szerint szórhatja mérgét a világban.

A gonosz, mely beszennyezi a világot, meg lesz semmisítve. Ne legyen efelől semmi kétségetek. Nektek azonban fel kell ismernetek a gonoszságot annak, ami az valójában, mert a Sátán mindig jó dologként fogja azt bemutatni. Az ő kedvenc taktikája, hogy egy eltorzított képet mutat be Tanításaimról, és nagy megtévesztéseket rejt el ezekbe, melyeket csak azok tudnak felismerni, akiknek a lelkében Isten Lelke lakozik. Oly sokan terjesztik Tanításaim különböző változatait, és saját értelmezéseiket hozzák létre, és ezzel sokakat megtévesztenek. Amikor azok, akik azt vallják, hogy ismernek Engem, mégis megfeszítenek azok gyötrése által, akik szolgálnak Engem, tudnotok kell, hogy ők nem Tőlem valók – hogyan is lehetnének?

Legyetek békével, mert mindaz, amit tudnotok kell, benne foglaltatik Szent Szavamban. Az Én Igém egyszerű, könnyű megérteni, de nem olyan könnyű szerinte élni.  Az, hogy az Én Igém szerint éltek és szerettek, a hajtóereje lesz minden általatok kimondott szónak, minden általatok elkövetett cselekedetnek, és minden általatok tett gesztusnak. Ha nem szeretetnek vagytok tanúi azok szájából, akik azt vallják, hogy szentek lennének, akkor nem Isten Igéjét hallgatjátok. Ehelyett csak egy emberi értelmezést hallgattok, amely téves.

Ami nem az Én Istenségemből fakad, nem Tőlem származik.

Jézusotok

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer