Jelenlegi hely

Tudni azt, amit tanítottam, önmagában nem elég, kivéve, ha úgy szeretitek egymást, ahogyan Én szeretlek benneteket

Nyomtatóbarát változat

2014. július 13. vasárnap, 16:27

Drága, szeretett leányom, Isten gyermekeit a virágbimbókhoz lehet hasonlítani. A virágbimbók a föld táperejének köszönhetően borulnak virágba és növekednek. De ha a föld nem termékeny, a bimbók nem tudnak érett virágokká fejlődni, amelyek gyönyörködtetik a szemlélőket.

Amennyiben a talaj termékeny, a virág egészséges lesz. De amikor az féreggel van tele, akkor a virág nem fog virágozni. Még az egészséges talaj sem tud egészséges élő növényt teremni, ha méreggel fertőzött. Amikor Isten gyermekei nem hallgatnak Isten Szavára, nem emésztik meg az Igazságot, és nem követik Isten Parancsolatait, akkor üresek lesznek és lelki béke nélkül maradnak. Csak akkor számíthattok arra, hogy fejlődtök vagy békére találtok, amikor készek vagytok Isten Igéjére hallgatni.

A hazugságok miatt, melyeket a Sátán terjeszt szerte a világon annak érdekében, hogy megtévessze a lelkeket, sok ember elveszettnek és lelki élet nélkülinek érzi magát. Az életet csak akkor nyerhetitek el, ha Engem, Jézus Krisztust, Üdvözítőtökként fogadtok el. Önmagában még ez sem elég. Arra is emlékeznetek kell, amit tanítottam nektek. Tudni azt, amit tanítottam, önmagában nem elég, kivéve, ha úgy szeretitek egymást, ahogyan Én szeretlek benneteket. Amikor felálltok és büszkén hirdetitek, hogy az Én tanítványaim vagytok, de nem mutattok szeretetet mások iránt, és nem bántok úgy másokkal, ahogyan ti is elvárnátok, hogy veletek bánjanak, akkor ti képmutatók vagytok.

Ha ismertek Engem, akkor másokat is szeretni fogtok, független attól, hogy milyen bűnöket követtek el. Ti nem ítélhettek el soha másokat az Én Nevemben, mert ahhoz nincs jogotok.

Jézusotok

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer